Suzanne: - Jeg ligner en sulten huntiger

Mormors Bordel-fruerne fortæller i Meyerheims Talkshow, hvordan de gav den gas med unge sorte mænd i Gambia

Karen Thisted var nær blevet gift i Gambia. (Foto: Suzanne Bjerrehuus)
Karen Thisted var nær blevet gift i Gambia. (Foto: Suzanne Bjerrehuus)

- Suzanne har skrevet med 461 unge sorte mænd, mens hendes mand Asger sov. Jeg fik kun svar fra én, og det er, fordi Suzanne har taget sådan et grimt billede af mig til min datingprofil, råber Karen Thisted.

Det kræver en modig og tålmodig tv-vært som Michael Meyerheim for at invitere to veninder som Suzanne Bjerrehuus og Karen Thisted ind i sit jubilæumsshow nummer 100 den 2. maj på TV Charlie.

LÆS OGSÅ:

Suzanne Bjerrehus blev meget glad, da hun mødte sin afrikanske date. (Foto: Screendump fra tv-indslag) TV - 19. apr. 2012 - kl. 10:05 TV: Afrikanske mænd gør bedstemødre kulrede

Især, fordi de to ustyrlige fruentimmere fra ’Mormors bordel’ netop er vendt hjem fra Gambia, der er kvindernes svar på Pattaya i Thailand.

Helt kulrede
Som de mange ’bordel-fans’ måske så torsdag aften, gjorde de unge sorte testoteron-bomber de bedagede mormødre helt kulrede.

- Jeg har lige set mig selv på tv, og jeg ligner en sulten huntiger. Det er faktisk ret pinligt at se. Især, fordi man ved, at de unge sorte mænd i Gambia stiller sig til rådighed for alt hunkøn mellem 20 og 80 år, griner Suzanne lidt forlegent, og forklarer samtidig, at hvor mændene i Thailand betaler for at opnå de unge kvinders selskab, skal de hvide kvinder i Gambia i stedet medbringe gaver til deres ’kærester’.

Stor badedragt
- Ja, der var kun én, der ville have mig, og han dukkede slet ikke op. Det var også derfor, at jeg var ved at blive gift med skrædderen ved en fejl. Det var nemlig svært at lave tv, når min date Felix ikke var der, så jeg sjoskede bare rundt, men så fandt Suzanne på, at skrædderen skulle sy mig en badedragt.

LÆS OGSÅ:

Se også: Suzanne forført af sort massør: - Det emmede af erotik

Suzanne Bjerrehuus laver en bevægelse, som om hun tager mål af Thisteds krop.

- Han sagde, at han ville lave den lidt stram, fordi det ville klæde hende, siger hun.

- Nu stopper du, for så store bevægelser behøver du ikke at lave. Men et eller andet gik galt, for jeg syntes, at den til sidst lignede et par store herreunderbukser, der bare skulle trækkes op over brysterne, råber Karen.

Havde allerede kone
Skrædderen skulle også lave en kjole til Thisted, og ved den lejlighed får hun slynget ud, at hun synes, at de skal gifte sig.

- Pludselig fortæller tv-holdet mig, at der er arrangeret et bryllup på stranden, hvor skrædderen har inviteret 28 af sine nærmeste familiemedlemmer, og så måtte jeg jo skære igennem og sige, at det ikke blev med mig som Ofelia. Og jeg måtte finde al min diplomati frem og forklare det samme til skrædderen, der ikke var en dag over 25 år, forklarer Karen.

Men han tog det pænt.

- Det eneste, han sagde, var: ’Det bliver min kone glad for’. Og da jeg så råbte: ’Er du gift?’, grinede han bare og sagde: ’Jeg må have fire koner’. Manden var muslim, buldrer Karen.

Skrædderens unge kone var desuden højgravid.

Krokodillen skred
Mens Bjerrehuus gik rundt og spandt som en mis over en spand fløde, blev det tid til at rejse ud og kigge på et frugtbarhedsritual.

Thisted skulle gøres frugtbar, men da hun spurgte medicinmanden, hvem der kulle befrugte hende, pegede han på en noget stilleliggende krokodille, der viste sig at hedde Charlie.

Men reptilet blev så forskrækket over pludselig at være i centrum, at den stak af.

- Her måtte jeg så forsigtigt fortælle Karen, at noget tydede på, at hun ville blive enlig mor, grinede Suzanne.

De to mormødres oplevelse under mandejagten i Gambia er ret underholdende, og historierne bliver ikke ringere af at blive genfortalt i Meyerheims jubilæums-talkshow.


0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere