Mærsk rydder sendefladen

Både i DR Byen i Ørestaden og på Kvægtorvet i Odense arbejdes der lige nu på højtryk på et mindeprogram om den afdøde skibsreder

Mærsk Mc-Kinney Møller var i medierne et utal af gange i sit 98-årige liv. Derfor bliver hans død naturligvis også markeret stærkt i medierne. (Polfoto: Jonathan  Bjerg Møller)
Mærsk Mc-Kinney Møller var i medierne et utal af gange i sit 98-årige liv. Derfor bliver hans død naturligvis også markeret stærkt i medierne. (Polfoto: Jonathan Bjerg Møller)

Læs også:

112 - 16. apr. 2012 - kl. 11:21 Arnold Mærsk Mc-Kinney Møller er død

Mærsk Mc-Kinney Møllers død kommer til at præge dit tv hele dagen og aftenen med.

Læs også:

112 - 16. apr. 2012 - kl. 11:21 Nekrolog: Den elegante bisse

I vanlig konkurrence-stil rydder DR og TV 2 sendefladen på samme tid. De sender begge et særprogram i primetime fra klokken 20 for at mindes og æres den 98-årige skibsreder.

Læs også:

Det var en smilende dronninge, der vinkede til folket. (Screendump) Danske kongelige - 16. apr. 2012 - kl. 13:53 TV: Mørkklædt dronning vinkede

Derfor arbejder nyhedsredaktionerne i både DR Byen i Ørestaden og på Kvægtorvet i Odense intensivt på at blive klar med den ekstraordinære udsendelse.

- Vi rydder sendefladen i aften. Fra 20 til 21 er den bedste sendetid, og der sender vi et mindeprogram med Kim Bildsøe som vært. Han har en masse relevante gæster i studiet, som kendte Mærsk, siger nyhedsredaktør Lau Rabjerg-Eriksen til ekstrabladet.dk.

- Vi sender et særligt mindeprogram mellem klokken 20 og 20.45. Jeg kan ikke på nuværende tidspunkt sige noget om, hvem der bliver værten, siger nyhedsdirektør på TV 2 Michael Dyrby.

Læs også:

Rustvognen har allerede forladt privaten i Charlottenlund. (Foto: Jakob Jørgensen) 112 - 16. apr. 2012 - kl. 12:44 Milliardæren hjemme for sidste gang

Dermed må Cecilie Becks program om tragedien på Utøya overlade pladsen i bedste sendetid til den magtfulde herre. 'Utøya - Norge mod Breivik' bliver dog sendt umiddelbart efter mindeprogrammet, og 'Station 2' udgår.

Derudover vil nyhedsudsendelserne dagen igennem naturligvis være præget af Mærsk Mc-Kinney Møllers død, lyder meldingen fra både DR og TV 2.

Se også:

Far og søn, skibsrederne A.P. Møller og Mærsk McKinney-Møller - billedet er en collage. (Foto: Lars Hansen) Nyheder gallerier - 16. apr. 2012 - kl. 11:25 STORT GALLERI: Mærsks liv i billeder

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere