TV: Så fik hunden også sin egen tv-kanal

DogTV sender fjernsyn kun produceret til hunde, der nu kan slappe af foran fjerneren. SE TV-KLIP

Se de mærkelige TV-programmer som hundene elsker - i videoen herover

---------------------

Så er det officielt - TV er gået i hundene.

I hvert fald er tv-kanalen DogTV, som sender on-demand fjernsyn kun for hunde blevet vældig populær i USA.

Programmerne på tv-kanalen bliver vist i matte farver, med alternative lyde og med musik, der er skrevet særligt til hunde. Det skulle være nok til at få enhver hund til at slappe af, føle sig stimuleret og underholdt, mens ejeren går på arbejde.

Se også: TV: Verdens gladeste hund får soldat-far hjem

– Jeg har optaget billederne nede fra hundens perspektiv, siger chefen på DogTV, Gilad Neumann, der forklarer at kameramændene måtte ned på knæ for at få hunde-egnede tv-billeder i kassen.

Hundene elsker det
DogTV sender hverken genudsendelser eller reklamer - heller ikke for hundekiks.

Men hundene elsker det - i hvert fald har den et-årige bulldog, Bleu, som har set DogTV i en måned, flere gang gøet sin tilfredsstillelse, forklarer ejeren:

– Han hopper op og forsøger at komme ind i fjernsynet. Han er altid vildt spændt på at se det, og det er en god måde at optage ham på, for han er altid ude på ballade, forklarer Bleus ejer, Mary Catania fra San Diego, i følge nyhedsbureauet AP.

Grunden til at hundekanalen først bliver et hit nu skyldes primært, at hunde ikke kunne tyde billeder på gammeldags analog-fjernsyn - her kunne de kun se en flimrende skærm. Nye digitale TV derimod gør det muligt for hundende at se med.

Det bliver også diskuteret, hvordan det kan lade sig gøre at tilføje dufte til tv-kanaler som DogTV, så det virkelig bliver en fornøjelse at tænde for flimmeren.

SE FLERE TV-KLIP PÅ EKSTRA BLADET HER

1 af 2 
2 af 2 
0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!