Blachman mødes med Simon Cowell

Den britiske 'X Factor'- og 'Idol'-konge er vild med Blachmans talenter

Blachman mener, Cowell er oppe at ringe over de gaver, som Herren har givet danskeren. (Fotocollage/AP)
Blachman mener, Cowell er oppe at ringe over de gaver, som Herren har givet danskeren. (Fotocollage/AP)

Den store engelske musik-bagmand, manden bag succeserne 'Pop Idol', 'X Factor', 'Britain's Got Talent' og 'American Idol' samt ejeren af musikforlaget Syco holder møde med den tidligere danske 'X Factor'-dommer, Thomas Blachman.

Det bekræfter Blachman i dag over for ekstrabladet.dk.

- Jeg er jo i London, så det er vel ikke så mærkeligt, at jeg holder møder med manden, vrisser han på karakteristisk Blachman-vis.

- Det kommer vel an på hvorfor - om det er noget 'X Factor', noget 'Idol' eller musik-producer-virksomhed, I diskuterer?

- Altså, han er som alle andre, havde jeg nær sagt, bare rimeligt oppe at ringe over de gaver, Herren har givet mig. Men det gider jeg ikke snakke mere om nu, siger Blachman, og med et bestemt farvel lægger han røret på.

Læs også:

Thomas Blachman har været med i et show, som de fleste gik og troede hed 'X Factor', men i virkeligeheden hed det 'Bachman og co'. (Foto: Mogens Flindt) TV - 24. mar. 2012 - kl. 08:25 Blachman buldrer videre: Jeg er for stor til DR1 - og DR2

I skrivende stund er det altså fortsat uklart, om Thomas Blachman og Simon Cowell talte job i f.eks. 'Britains got Talent' eller om D'herrer talte samarbejde, når det handler om at producere musik.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!