DR: Hjælp os med at finde dommerne

Med nyheden om at der kommer mere 'X Factor' på DR1 i 2013 melder sig straks spørgsmålet om, hvem stjernerne - eller skulle man kalde dem dommerne - skal være. Hvem mener du?

Spørgsmålet er, hvor fast Pernille Rosendahl og Thomas Blachman står på deres beslutning om at stoppe som 'X Factor'-dommere. Og om Cutfather kan overtales. Eller om der skal tre nye til. (Foto: Mogens Flindt)
Spørgsmålet er, hvor fast Pernille Rosendahl og Thomas Blachman står på deres beslutning om at stoppe som 'X Factor'-dommere. Og om Cutfather kan overtales. Eller om der skal tre nye til. (Foto: Mogens Flindt)

Læs også:

Se også: DR om X Factor: Ville ikke være partykiller

Igennem 'X Factor' 2012 var der ingen tvivl om, hvem de virkelige stjerner i programmet var. Det var d'herrer Thomas Blachman og Cutfather og fru Pernille Rosendahl.

Læs også:

Thomas Blachman har været med i et show, som de fleste gik og troede hed 'X Factor', men i virkeligeheden hed det 'Bachman og co'. (Foto: Mogens Flindt) TV - 24. mar. 2012 - kl. 08:25 Blachman buldrer videre: Jeg er for stor til DR1 - og DR2

Både Blachman og Pernille brugte hver en lejlighed til at pointere, at det var deres sidste sæson, og dermed er der meget, der tyder på, at DR skal ud og finde nye stjerner - i mere end en forstand - til den sjette sæson.

Læs også:

Thomas Blachman er ikke god til at skjule sin mening, og billedet her afslører meget godt dommerens holdning til Pernille Rosendahls arbejde. (Foto: Mogens Flindt) TV - 16. mar. 2012 - kl. 23:48 TV: Blachman raser over Pernille: DR må hyre bedre folk!

Castingen for de håbefulde talenter - det vil sige deltagerne - er åben på dr.dk/xfactor, og på opfordring fra DR's underholdningschef åbner vi castingen for de virkelige stjerner - det vil sige dommerne - her på ekstrabladet.dk.

- Skal Blachman, Pernille og Cutfather have tilbuddet om at komme i dommerpanelet igen, selvom i hvert fald de to førstnævnte har meldt ud, at det er slut for deres vedkommende?

- Så langt er vi altså ikke nået endnu. Aftalen er jo først lige kommet i hus. Men jeg synes da, at I skal få jeres skønne læsere til at komme med bud på, hvem de gerne ser som dommere.

Læs også:

Se også: DR: Det bedste dommerpanel nogensinde

- Men det kommer I jo ikke til at lytte til overhovedet...

- Jeg lover, at vi vitterligt vil lytte. Måske kommer de med nogle forslag, som vi ikke har tænkt på.

- Kan du så love, at ekstrabladet.dk's læsere kan være med til at sætte deres præg på næste års dommerpanel?

- Skal vi ikke bare sige det sådan, at alle bud er velkomne, griner Jan Lagermand Lundme.

Læs også:

Det var lige før, kærligheden lyste ud af Pernille efter finalen fredag aften. (Foto: Mogens Flindt) TV - 24. mar. 2012 - kl. 10:28 Vemodig Pernille: Jeg elsker Thomas

Det eneste, der er sikkert - udover at DR sender 'X Factor' i 2013 - er, at dette års vært, Lise Rønne, ikke bliver vært igen. Hun er gravid, og dermed skal DR i hvert fald som minimum finde en ny vært.

Hvem mener du vil være gode bud som dommere i sæson 6? Send os dit bud til kontakt5@eb.dk, så sørger vi for, at DR får dem.

1 af 2 'X Factor'-stjernen over dem alle, Thomas Blachman, fik altså ikke sin vilje om, at DR skulle 'lukke lortet af respekt for hans arbejde' og i stedet sende et billede af ham med kinsisk klingende musik og tisselyde i baggrunden hver fredag. Spørgsmålet er, om ikonet kan afløses. (Foto: Mogens Flindt)
2 af 2 Spørgsmålet er, hvor fast Pernille Rosendahl og Thomas Blachman står på deres beslutning om at stoppe som 'X Factor'-dommere. Og om Cutfather kan overtales. Eller om der skal tre nye til. (Foto: Mogens Flindt)
0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!