DR om X Factor: Ville ikke være partykiller

'X Factor'-festen fortsætter. DR vil dog ikke fortælle, om det er blevet dyrere at være vært for et selskab, der bare fortsætter med at blive mere og mere populært

Hvem vil være den, der stopper en god fest? DR skulle ikke nyde noget. (Foto: Mogens Flindt)
Hvem vil være den, der stopper en god fest? DR skulle ikke nyde noget. (Foto: Mogens Flindt)

DR's underholdningschef Jan Lagermand Lundme havde egentlig ferie efter et langt og opslidende 'X Factor'-forløb, men nyheden om, at der kommer en sjette sæson af det populære tv-show til næste år, kunne godt lokke ham tilbage i arbejdstøjet.

- Jeg er simpelthen så glad og stolt over, at vi skal sende det igen, jubler han.

Læs også:

Se også: DR jubler: X Factor vender tilbage!

- 2012 var måske den bedste sæson nogensinde. Vi havde en fest, hvor alle var ude på dansegulvet, og der var gang i den. Og så vil jeg ikke være den, der tænder for lyset og er partykilleren, så vi fortsætter festlighederne, siger Jan Lagermand Lundme til ekstrabladet.dk.

Med 2,2 millioner seere i årets finale fra Herning, har 'X Factor' fortsat den stigende popularitetskurve igennem stort set alle fem sæsoner. Og de mange seere får altså mere i 2013.

Læs også:

Se også: Kan DR sige nej til 2,2 mio. seere?

- Har det kostet DR flere penge at få endnu en 'X Factor'-sæson, fordi programmet til stadighed bliver mere og mere populært?

- Jeg kan simpelthen ikke svare på noget med økonomi og priser. Det er det, der hedder en forretningshemmelighed. Det foregår sådan, at vi forhandler om konceptet, rettighederne og produktionen, og det er det, der netop er faldet på plads.

Det bliver som de fem foregående år produktionsselskabet Blu, der skal producere showet for DR.

Men hvordan programmet bliver, hvem der skal være vært og dommere og hvor finalen for eksempel skal afholdes, kan underholdningschefen ikke sige noget om endnu.

- Vi har hørt rygter om, at I allerede har booket Boxen til næste års finale. Er det sandt?

- Vi var meget glade for at være der. Og der er da en mulighed for, at vi gerne vil være der igen. Så måske er der nogen, der har forhørt sig på en dato, men der ligger ikke noget fast endnu. Bare der gjorde, for så kunne vi sætte flueben ved det, siger Jan Lagermand Lundme.

1 af 2 Det er næppe blevet billigere for DR at fortsætte en så stor seersucces. Men det økonomiske aspekt i aftalen vil og kan Jan Lagermand Lundme ikke udtale sig om. (Foto: Mogens Flindt)
2 af 2 Hvem vil være den, der stopper en god fest? DR skulle ikke nyde noget. (Foto: Mogens Flindt)
0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!