DR jubler: X Factor vender tilbage!

Tvivlen er afblæst: Danmarks største underholdningsprogram fortsætter til næste år

Der kan jubles, hvis man er fan af 'X Factor'. Der kommer en sjette sæson. (Foto: Mogens Flindt)
Der kan jubles, hvis man er fan af 'X Factor'. Der kommer en sjette sæson. (Foto: Mogens Flindt)

Læs også:

Thomas Blachman har været med i et show, som de fleste gik og troede hed 'X Factor', men i virkeligeheden hed det 'Bachman og co'. (Foto: Mogens Flindt) TV - 24. mar. 2012 - kl. 08:25 Blachman buldrer videre: Jeg er for stor til DR1 - og DR2

Tilhængere kan juble, mens skeptikere igen må finde noget andet at bruge deres fredag aftener på i 2013.

DR vender nemlig tilbage med en sjette sæson 'X Factor' i 2013. De har netop underskrevet en aftale med produktionsselskabet Blu. Det skriver dr.dk/xfactor.

Dermed er det ikke længere nødvendigt med den hemmelighedsfulde mine fra DR, som hele tiden har sagt, at de ikke vidste, om der - trods skyhøje seertal - var mere krudt i 'X Factor'-bøssen.

- Nu er seertal jo ikke alt i denne verden, men vi er da klart glade for, at så mange har fulgt med, svarede underholdningschef Jan Lagermand Lundme på spørgsmålet, om DR kunne sige nej til de 2,2 millioner seere, som fulgte finalen.

Læs også:

Se også: Kan DR sige nej til 2,2 mio. seere?

Hvem der skal være spydspidser i programmet vides ikke. Værten Lise Rønne har sammen med to af de tre dommere, Thomas Blachman og Pernille Rosendahl, meldt ud, at den netop overståede sæson var deres sidste.

Den sidste dommer Cutfather sagde i forbindelse med finalen, at han venter med at tage stilling, til han eventuelt får tilbuddet.

Læs også:

Det var lige før, kærligheden lyste ud af Pernille efter finalen fredag aften. (Foto: Mogens Flindt) TV - 24. mar. 2012 - kl. 10:28 Vemodig Pernille: Jeg elsker Thomas

Thomas Blachman får altså ikke opfyldt sit ønske om, at DR skal 'lukke lortet' af respekt for hans arbejde og i stedet sende et billede af ham med kinesisk klingende musik og tisselyde i baggrunden hver fredag på DR1, opfyldt.

Læs også:

Det bliver noget af en opgave at erstatte dette dommerpanel - især hvis man spørger Blachman. (Foto: Mogens Flindt) TV - 22. mar. 2012 - kl. 20:54 TV: Blachman: Luk lortet af respekt for mit arbejde

Med nyheden om at DR's underholdningsflagskib fortsat holder sig flydende, er der allerede nu åbnet for tilmelding til casting. Den indledende precasting finder sted i Aarhus og København i efteråret 2012.

- Jeg glæder mig både til at byde danske tv-seere velkommen til en ny sæson og afsindig meget til, at en masse nye håbefulde mennesker tilmelder sig, siger Jan Lagermand Lundme.

De eneste krav for at stille op til næste sæsons 'X Factor' er, at man er fyldt 15 år inden 1. februar 2013, og at man er dansk statsborger. Og så må man ikke i forvejen have en aftale med et pladeselskab eller lignende.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!