TV: Endelig fik 'lækre' Ciano en på snotten

Han mener selv, han er 'For lækker til love', men i bokseringen får den selvbestaltede scoretrold blodets nuance og smage

Ciano med blodtud. (Foto: TV3)
Ciano med blodtud. (Foto: TV3)

Se Ciano få slag i tv-klippet herover

- - - - - - - - - - - -

- Jeg er helt øm i næsen. Men den er stadig flot og romersk lige.

Selvtilliden har aldrig fejlet for reality-kendissen og modellen Ciano, der er kendt fra 'For lækker til love'. Men efter en blodtud i bokseringen er han trods alt rystet.

LÆS OGSÅ:

Se også: Fetterlein efter bokse-nedtur: Jeg kan ikke lide at slås

Programmet 'For lækker til love', der i sig selv er øretæveindbydende, fejler bestemt heller ikke med castet, hvor deltagerne er proppet med så meget selvtillid, at end ikke Jesus, da han gik på vandet, ville kunne være med.

Derfor har flere seere sikkert ofte tænkt på, om Ciano ikke lige skulle have en på kassen, så han igen kunne komme ned på jorden, hvor almindelige døde vandrer rundt.

SE OGSÅ:

Ciano er ikke stolt af, at han førte tv-producenterne bag lyset. (Foto: ekstrabladet.tv) TV - 3. apr. 2011 - kl. 09:47 Svindler-Ciano: Jeg har dårlig samvittighed

Er du en af dem, så kan du i tv-klippet herover se, hvordan Ciano får blodtud.

Klippet er fra programmet 'Tæsk en kendt', der sendes torsdag aften klokken 21.00 på TV3 +. Her møder Ciano sin diametrale modsætning, bondemanden Erik fra Nordjylland.

Se Ciano få slag i tv-klippet herover.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere