Nu kommer Sarah Lund som bog

Engelsk forfatter skriver roman baseret på 'Forbrydelsen'

Forbrydelsen kommer nu også på bog. (Foto: DR/Tina Harden).
Forbrydelsen kommer nu også på bog. (Foto: DR/Tina Harden).

Det er ikke kun i Danmark at 'Forbrydelsen' har gået sin sejrsgang. Englænderne er vilde med den danske tv-serie og i USA har man lavet sin helt egen version af Søren Sveistrups thriller.

Nu udkommer Sarah Lund og co. også på bog. Ifølge DR bliver det den engelske forfatter David Hewson, der skal skrive en roman baseret på første sæson af 'Forbrydelsen'. I store træk kommer bogen til at følge tv-serien, men der bliver også indlagt overraskende elementer - især i slutningen af bogen.

Se også: Camilla fik sin egen Sarah Lund-trøje

Forfatteren David Hewson er uddannet journalist, og han bor i Kent i England med sin familie. Han har i forvejen skrevet 16 romaner, der er oversat til 20 sprog.

Den engelske forfatter har flere gange været på studietur til Danmark, skriver DR. Her har han blandt andet lært, hvad en Christiania-cykel er og han har besøgt Vesterbro-bydelen Humleby, hvor familien Birk Larsen bor.

Se også: Hvad laver Mary i 'Forbrydelsen 3'

Det er forlaget Lindhardt & Ringhof der udgiver den 625 sider store roman, der kan købes fra den 24. maj. Internationalt bliver værket udgivet af forlaget Pan Macmillan.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!