Hjejle: Folk har været stride ved Casper

Skuespillerinden Iben Hjejle mener, at folk har været lidt for meget efter hendes eksmand og hans nye kæreste

- Nogle er altid efter Casper, siger Iben Hjejle. (Foto: Henrik Kloch / TV 2)
- Nogle er altid efter Casper, siger Iben Hjejle. (Foto: Henrik Kloch / TV 2)

Siden skuespillerparret Iben Hjejle og Casper Christensen gik fra hinanden i 2011, er der blevet skrevet om alt lige fra rygter om utroskab til detaljer om Casper Christensens nye kæreste, Isabel Friis-Mikkelsen.

Men for Iben Hjejle har skilsmissen ikke kun været negativ.

Hun fortæller således, at oplevelsen har frigivet en masse energi for hende, og at både hende og Casper Christensen er enige om vedligeholde et velfungerende arbejdsforhold, selvom de ikke længere ses privat.

LÆS OGSÅ:

Se også: Casper og Iben: - Vi ser stadig hinanden

Ingen er blevet trådt på
- Ingen er blevet forrådt, forladt eller trådt på i det her. Men vi har haft forskellige behov, og vi optræder på forskellige måder i medierne. Nogle er altid efter Casper, siger hun til Ritzau.

I hendes øjne har folk og medier været hårde over for eksmanden og hans nye kæreste.

- Det har ikke været et problem for mig. Men jeg synes det var træls for Casper og Isabel. De kommer let til at fremstå, som noget de ikke er. Det må være ubehageligt, siger hun.

- Det er jo aldrig sjovt at få udbasuneret sit kærlighedsforhold, heller ikke med den aldersforskel der er - og som folk har slået meget ned på, fortsætter skuespillerinden.

Civiliseret brud
I den nye sæson af 'Stjernerne på Slottet', kommer Iben Hjejle også ind på skilsmissen, som hun selv beskriver som ordentlig og civiliseret. Men denne gang bliver historien fortalt af skuespillerinden selv.

LÆS OGSÅ:

Se også: Sky Iben Hjejle fortæller om bruddet med Casper Christensen

'Stjernerne på Slottet' har premiere i aften klokken 20.35 på TV 2. I det første afsnit følger vi Iben Hjejle, der fortæller om nervesammenbrud, kærlighed og sin mors død.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere