Ny vanvittig reality: Master Kendis Kirurg

Ibi Støving og Nikolaj Koppel kæmper i nyt reality-program om at helbrede døende patienter

Heldigvis er 'Master Kendis Kirurg' kun for sjov. Ibi Støvring og Nikolaj Koppel med læge 'Claus Ege' i midten. (Screendump)
Heldigvis er 'Master Kendis Kirurg' kun for sjov. Ibi Støvring og Nikolaj Koppel med læge 'Claus Ege' i midten. (Screendump)

Det gælder bogstaveligt talt om at overleve, når DR2 i aften blænder op for det nye reality-koncept 'Master Kendis Kirurg'.

Dysten står mellem tv-værterne Ibi Støving og Nikolaj Koppel, der går i krig med skalpel og hjertestarter i kampen for at redde to dødssyge patienter i tv-realityen.

- Når man melder sig til sådan et program, er det vigtigt, at man vinder. Det er jo mit navn og mit rygte, der er på spil, siger Ibi Støvring, mens hun kastet et hurtigt blik på den dødssyge patient, som hun skal forsøge at redde.

Forsiden af Se og Hør
- En læge kommer jo ikke på forside af Se og Hør, hvis han har fucket op. Derfor er det jo pissevigtigt, at jeg gør det godt, siger hun.

Konceptet bag 'Master Kendis Kirurg' lyder umiddelbart helt vanvittigt - og det er da heldigvis også kun for sjov - og for at gøre tykt grin med de mere og mere ekstreme reality-shows, hvor kendt udsættes for alt fra madlavning til overlevelse i en jungle.

'Master Kendis Kirurg' er den del af DR2s satireprogram 'Den bitre ende' og bliver solgt under den underholdende overskrift 'Først kom Maestro. Så kom Masterchef. Så kom Skriftestolen. Nu er Master Kendis Kirurg her.

Det er i aften klokken 20.30 DR2 sender 'Den bitre ende'. Se allerede nu det stærkt underholdende 'Master Kendis Kirurg' i klippet her over.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!