Så snotforkælede er TV 2-pigerne

Pigerne fra 'Ingen kære mor' er øretæveindbydende forkælede. Det skal der rettes op på i Himalayas bjerge

Simone (til højre i billedet) og de fire andre piger er provokerende overforkælede. (Foto: TV 2)
Simone (til højre i billedet) og de fire andre piger er provokerende overforkælede. (Foto: TV 2)

Hvad gør man, når man har overforkælet sin datter i 18 år, så hun til sidst er ulideligt at være sammen med?

I Jægerspris har gynmasieeleven Simones mor og far meldt deres egen datter til tv-programmet 'Ingen kære mor' - alane i Himalaya' i håb om, at hun med hjælp fra den hvor tidligere jægersoldat Lothar Friis, vil indse, at hun ikke er verdens omdrejningspunkt.

Fra i aften og de kommende otte tirsdage kan 18-årige Simone og fire andre piger følges på TV 2, når de skal klare sig i Himalayas bjerge - uden mor og far.

LÆS OGSÅ:

Lothar Friis fortalte først Puk Elgaard om oplevelsen i Nepal en måneds tid efter. - For mig giver det ingen mening at ringe hjem og fortælle sådan noget, siger han. (Foto: TV 2) TV - 4. apr. 2012 - kl. 14:03 Lothar Friis om drukneulykken: - Det var livsbekræftende

For de fem piger er så øretæveindbydende snotforkælede, at selv deres overservicerende forældre har fået nok af at blive nedgjort.

Simone, Simone, Simone
- Mine forældre har jo toppet karrieremæssigt, så de bliver nødt til at komme i anden række i forhold til mig. Min fremtid er vigtig lige pt., siger den selvcentrerede gymnasieelev uden at tøve.

Se i klippet herover hvad hun ellers udsætter sine forældre for, inden det bliver for meget for dem og de sender hende på tur langt fra varmt vand og mors kødgryder.

Det er i aften klokken 20, at der er premiere på 'Ingen kære mor - alene i Himalaya'

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!