Sanne klar til 'Toppen af poppen'

Rockmama Sanne Salomonsen er en af i alt syv danske musiknavne, som lørdag sætter kursen mod Mallorca, hvor optagelserne til en ny sæson af 'Toppen af poppen' finder sted

Sanne har masser af hits at vælge fra, når de andre skal give en nyfortolkning af rockmamaens sange. (Foto: Mogens Flindt)
Sanne har masser af hits at vælge fra, når de andre skal give en nyfortolkning af rockmamaens sange. (Foto: Mogens Flindt)

Sangerinden Dicte, soulsangerinden Nabiha, rockmamaen Sanne Salomonsen, singer-songwriteren Mads Langer, rapperen Marc Johnson, sangeren Peter Belli samt komponisten og musikeren Kasper Winding drager lørdag mod varmere himmelstrøg.

Nyfortolkninger af hits
I godt 14 dage skal de dele tag, måltider, oplevelser og musik med hinanden. Forud for rejsen har de alle valgt ét af hver af de andre musikeres største hit, som de under opholdet skal overraske hinanden med i nyfortolkninger.

Det er tredje gang, TV 2 sætter navne på den danske musikscene stævne i forbindelse med 'Toppen af poppen', og underholdningschef Gitte Madsen glæder sig:

- Det er fantastisk, at formatet har vist sin styrke i en grad, der gør, at vi nu for tredje gang kan samle et drømmehold af musikere og sangere. Holdet har en enorm spændvidde både i erfaring og genre og er flotte repræsentanter for den danske musikscene gennem de sidste 50 år - fra evergreens til det nyeste nye, siger Gitte Madsen.

Læs også:

Se også: Alle frygter Anne Linnet

'Toppen af poppen' har premiere til efteråret på TV 2.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!