Amalie: Uden reality-tv var jeg intet

null

- Det kan godt være, at folk griner ad, man er blevet kendt i et reality-show, men nu kommer jeg jo på den røde løber. (Foto: Mogens Flindt)
- Det kan godt være, at folk griner ad, man er blevet kendt i et reality-show, men nu kommer jeg jo på den røde løber. (Foto: Mogens Flindt)

- Jeg er jo brudt igennem og blevet den største reality-stjerne i Danmark. Nu kan jeg lave lige, hvad jeg har lyst til, for pengene er der jo, fortæller Amalie, der tjener gode klejner på reklamefilm og samtidig fik penge for at deltage i ’Divaer i junglen’ og denne omgang af ’Paradise Hotel’.

- Det kan godt være, at folk griner ad, man er blevet kendt i et reality-show, men nu kommer jeg jo på den røde løber. Reality-tv’et har helt sikkert hjulpet mig med at blive lige så berømt, som jeg ønskede at blive.

Ud over reklamefilm og godt betalte programmer skal Amalie nu til at være smykkedesigner.

- Min mor og jeg skal lave vores eget smykkekollektion, der hedder ’Lotte og Amalie’, siger Amalie, der er blevet opfordret til at lave smykkekollektion af firmaet Nørgaard Design.

Faktisk går det så godt for reality-divaen, at hun nu kan fravælge programmer.

- Jeg har sagt nej til programmer på TV3, i stedet fokuserer jeg på at bryde igennem med mit nye album, som jeg skal på turné med til sommer, og så skal jeg også lave lidt mere tv.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!