Iben Hjejle i panik: - Nu bliver jeg mast til plukfisk

Iben Hjejle har tidligere fortalt, at hun efter sin mor død fik et voldsomt nervesammenbrud. Hør hende fortælle om den skræmmende følelse her

Iben Hjejle frygtede at blive mast til plukfisk af væggene, da hun fik sit nervesammenbrud. (Foto: TV 2)
Iben Hjejle frygtede at blive mast til plukfisk af væggene, da hun fik sit nervesammenbrud. (Foto: TV 2)

På tirsdag giver Iben Hjejle Danmark et ærligt indblik, hvordan hendes på mange måde glamourøse skuespillerliv også har mørke sider.

LÆS OGSÅ:

Iben Hjejle fortæller ærligt som sit nervesammenbrud i den kommende omgang 'Stjernerne på slottet'. (Foto: TV 2) Intl. kendte Iben fik nervesammenbrud

Det er i TV 2-programmet 'Stjernerne på slottet', at 45-årige Hjejle fortæller om bruddet med Casper Christensen og om, hvordan hun fik et nervesammenbrud, da hun stod på tærsklen til et gennembrud som international filmstjerne og pludselig mistede sin mor. Et tab der sendte hende helt i gulvet - bogstaveligt talt.

Væggene kommer
- Jeg fik lagt mig ned på gulvet og så tænkte jeg, at nu bliver jeg mast til plukfisk, siger Iben Hjejle og fortæller, hvordan hun havde en panisk følelse af, at væggene ville mase hende.

- Så jeg spredte armene ud og tænkte, så kommer væggene vel ikke længere end her til, betror hun sig til de øvrige stjerner på slottet - Signe Lindkvist, Rolf Sørensen, Christian Stadil og Bubber.

LÆS OGSÅ: Iben Hjejle har aldrig været kendt for at åbne sig for pressen. Men det gør hun i den grad i tv-programmet 'Stjernerne på Slottet'. Og hun har ikke fortrudt det.(Foto: Linda Johansen) TV Sky Iben Hjejle fortæller om bruddet med Casper Christensen Sky Iben Hjejle fortæller om bruddet med Casper Christensen

Hør Iben Hjejle fortælle om, hvordan hendes nervesammenbrud startede i klippet herover. Og se hende fortælle om kampen for at komme ovenpå igen på TV 2 på tirsdag, når der er premiere på denne sæsons 'Stjernerne på slottet'.

0 kommentarer
Vis kommentarer