Jean Michel skal være X Factor-dommer

Der er langt om længe kommet svar på de tre store 'X Factor'-spørgsmål: Hvorfor trak Jean Michel sig, hvem skal afløse Blachman, og fortsætter programmet næste år?

Jean Michel bliver den ene af de tre dommere næste år. Ifølge Ekstra Bladets oplysninger skal sangeren overtage Blachmans rolle som den 'benhårde smagsdommer'. Hvem der skal overtage de varme sæder efter Pernille Rosendahl og Cutfather, er endnu uvust. (Fotos: Mogens Flindt)
Jean Michel bliver den ene af de tre dommere næste år. Ifølge Ekstra Bladets oplysninger skal sangeren overtage Blachmans rolle som den 'benhårde smagsdommer'. Hvem der skal overtage de varme sæder efter Pernille Rosendahl og Cutfather, er endnu uvust. (Fotos: Mogens Flindt)


Se også: Livstegn fra Jean Michel: Jeg har det fantastisk!Se også: Kan DR sige nej til 2,2 mio. seere?

Sangeren Jean Michel fra Haiti må med sine tre deltagelser siges at være lidt af en X Factor-veteran, og når DR næste år som bebudet vil genopfinde 'X Factor'-konceptet, bliver det som bekendt uden Blachman, Rosendahl og Cutfather.

Der bliver dog et enkelt velkendt ansigt blandt de mange nye.

Mr. X på Facebook
Ekstra Bladet kan nemlig i dag afsløre, at Nicoline Simones hemmelighedsfulde makker bliver den ene af de tre nye dommere. Det afslører han under dæknavnet Mr. X på en hemmelig Facebook-profil, som Ekstra Bladet har fået indblik i.

Det kommende job som dommer forklarer, hvorfor Jean Michel måtte trække sig fra programmet.

Det står nemlig skrevet i de meget specifikke konceptregler fra FreeMantle Media, at man ikke som tidligere vinder må bestride dommertjansen. Og da Jean Michel og Nicoline Simone, som stemmetallene tydeligt afslører, var på finale- og vinderkurs, måtte DR og Jean Michel trække stikket i utide.

Coaches af Remee
Jean Michel er igennem den seneste måned flere gange blevet set ved Remees nye musikstudie 'Ranslirpa Trackfactory' i Ørestaden.

Ekstra Bladet erfarer, at Jean Michel er i intensiv dommer- og medietræning hos den tidligere X Factor-dommer Remee, der dog ikke vil afsløre, om de to også har et musikalsk samarbejde kørende.

Ifølge Ekstra Bladets oplysninger skulle Nicoline Simone ligeledes have forsøgt at blive hyret som den næste kvindelige dommer, hvilket hendes mor dog fik sat en stopper for. Angiveligt på grund af uenighed om løn og frynsegoder.

Zig Zag-vært afløser Lise Rønne
I værtsrollen er der også et nyt ansigt. Lise Rønne er på grund af lykkelige omstændigheder ikke i stand til endnu engang at være vært for de musikalske løjer.

Som erstatning har DR valgt at rekruttere fra egne rækker, i det kanalens underholdningsredaktør Jan Lagermand Lundme har valgt at genoptage sin tidligere karriere som tv-vært og selv snupper tjansen som X Factor-vært.

Ifølge DR er den interne rekruttering ikke sket af sparemæssige årsager, men udelukkende fordi Jan Lagermand Lundme har ønsket at vende tilbage til sit tidligere virke som skærmtrold.

Lundme har tidligere været vært på det succefulde ungdomsprogram Zig Zag.

Det har ikke været muligt at få en kommentar fra Jean Michel til hans nye job i 'X Factor 2013'. Ligeledes har Blachman afvist at kommentere på sin egen eller andres jobsituation.

Se også: Jean Michel tilbage til X FactorSe også: X Factor tre gange så populært som Zig ZagSe også: TIDSLINJE: Det mest dramatiske 'X Factor'-år nogensinde!

1 af 3 Jan Lagermand Lundme var i sin ungdom vært på det meget populære DR-program Zig Zag. Næste år springer han ud som vært igen. (Foto: DR)
2 af 3 Spekulationerne siden Jean Michels pludselige exit har været mange. Nu er forklaringen endelig kommet frem. (Foto: Uffe Kongsted / Starlounge)
3 af 3 Jean Michel bliver den ene af de tre dommere næste år. Ifølge Ekstra Bladets oplysninger skal sangeren overtage Blachmans rolle som den 'benhårde smagsdommer'. Hvem der skal overtage de varme sæder efter Pernille Rosendahl og Cutfather, er endnu uvust. (Fotos: Mogens Flindt)
0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!