TV: Blachman raser over Pernille: DR må hyre bedre folk!

Thomas Blachman kalder det en katastrofe, at Morten Benjamin er ude af 'X Factor'. - Det er Pernilles skyld, siger han behårdt

Thomas Blachman er ikke god til at skjule sin mening, og billedet her afslører meget godt dommerens holdning til Pernille Rosendahls arbejde. (Foto: Mogens Flindt)
Thomas Blachman er ikke god til at skjule sin mening, og billedet her afslører meget godt dommerens holdning til Pernille Rosendahls arbejde. (Foto: Mogens Flindt)

Der har ikke været tvivl om, at Pernille Rosendahl og Thomas Blachman ikke har drukket kaffe og hyggesludret sammen ret mange gange i denne sæson af 'X Factor'.

Faktisk har de to dommere ikke været enige om noget som helst.

LÆS OGSÅ:

Pernille Rosendahl og Cutfather hyggede sig til et pressemøde mandag. (Foto: Jesper Mortensen) TV - 13. feb. 2012 - kl. 18:12 TV: Stadig kold luft mellem Blachman og Pernille

Blachman har gang på gang brokket sig højlydt over sangerindens musikvalg, tøjvalg og i det hele taget den vej, hun har ført sine unge deltagere. Og det brød ud i lys lue, da Morten Benjamin fredag aften overraskende blev stemt ud som den sidste deltager før næste uges finale.

- Det er diskvalificerende, at Morten ryger ud i dag!

LÆS OGSÅ:

Morten Benjamin tog sit exit med løftet pande. (Foto: Mogens Flindt) TV - 16. mar. 2012 - kl. 23:22 TV: Morten Benjamin: Nu skal jeg drikke øl!

- Det er en skandale! Jeg synes bare, at det er en katastrofe at sidde med Ida og Morten, som er en guldgrube, og ingen af dem - på nær Mortens første optræden - har leveret noget, der er godt nok. Men man kan ikke sige, at det er seernes skyld, for de har ikke fået, hvad de skulle have i tide. Morten var den, der lavede de bedste ting i aften, men det er for sent. Det skulle vi have haft hele vejen igennem.

- Hvis skyld er det så?

- Det er Pernilles skyld!

- Mener du, at Pernille ikke gør sit arbejde godt nok?

- Jeg siger det som det er, jeg er sindssyg skuffet. Og så må Danmarks Radio fandeme hyre nogle bedre folk næste gang, skyder den kompromisløse dommer.

LÆS OGSÅ:

Se også: Pernille sagde nej tak til X Factor

- Jeg er den bedste mentor, hun nogensinde får. Men det tror jeg, hun har svært ved at forstå. Jeg er bare efter hende og påpeger, hvad hun gør forkert, erklærer Thomas Blachman.

LÆS OGSÅ:

Se også: Lille Pernille er den store

1 af 3 Pernille Rosendahl har - på trods af sit dårlige arbejde - hele to deltagere i finalen. Her er det Line, der får en tillykke-trutter. (Foto: Mogens Flindt)
2 af 3 Pernille har lavet guld om til jern, påpegede Blachman under fredagens liveshow. (Foto: Mogens Flindt)
3 af 3 Thomas Blachman er ikke god til at skjule sin mening, og billedet her afslører meget godt dommerens holdning til Pernille Rosendahls arbejde. (Foto: Mogens Flindt)
0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere