DR-fejl: MGP-vært viser ufrivilligt sin penis

Melodi Grand Prix-værten Emil Thorup viser ufrivilligt lemmet frem i programmet Emils damer. Fejlen blev først opdaget i eftermiddags og kan ikke rettes til i aften, hvor programmet bliver vist

Det er ikke verdens største ... altså fejl. Men det er en fejl, at Emil Thorups penis optræder i programmet Emils damer. (Foto: Screendump fra tv-indslag)
Det er ikke verdens største ... altså fejl. Men det er en fejl, at Emil Thorups penis optræder i programmet Emils damer. (Foto: Screendump fra tv-indslag)

Den erklærede heteroseksuelle tv-vært Emil Thorup er normalt ikke bleg for at kaste sig ud i grænseoverskridende eksperimenter foran kameraet.

SE OGSÅ:

TV - 11. nov. 2011 - kl. 11:16 TV: Her får hun sprøjteorgasme i fjernsynet

Han har dog sat en klar grænse ved at vise sit eget lem. Men den platinblonde DR darling må dog sande, at den grænse bliver overskredet i aften.

Opdagede fejl ved et tilfælde
Hans penis er nemlig dukket op ved en fejl i programmet 'Emils damer', der bliver vist i aften klokken 19.30 på DR HD-kanalen. I programmet er Emil Thorup hver uge kæreste i et døgn med en kendt dansk kvinde.

- En af kollegaerne opdagede det tilfældigt i eftermiddags, men da programmet kører i aften, kan vi ikke nå at gøre noget ved det, fortæller redaktionsleder på DR MAMA, Erik Struve Hansen, til ekstrabladet.dk.

SE OGSÅ:

TV - 1. dec. 2011 - kl. 17:03 TV: DR viser nonnestrip i ytringsfrihedens navn

Fejlen opstår, da Emil Thorup befinder sig på Amalie Szigethys toilet, hvor han er i færd med at lade vandet uden for kameraets rækkevide, tror han.

- Jeg er ellers ikke nærig med mig selv, men under optagelserne til Sexministeriet lykkedes det mig ikke at have selve uhyret med på skærmen, og så sker det nu, uden jeg på nogen måde vidste det, forklarer Emil Thorup selv.

Tager fejlen med et smil
Den 'lille' fejl bliver dog taget med et smil i DR-byen, selv om de understreger, at det altså er en fejl og ikke et reklamestunt.

Nu gør vi alligevel lidt reklame for programmet her på siden. Men man skal være mere en almindeligt skarp for at opdage uheldet i selve udsendelsen, så heldigvis er Ekstra Bladet TV udstyret med både zoom -og slowmotionknapper. Hele udsendelsen kan ses her(OBS: Eksternt link)

Se den lille svipser i tv-indslaget over artiklen!

Se mere fedt tv HER

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere