Var det vinderen, der røg der?

Der var bred enighed blandt mange om, at Nicoline Simone & Jean Michel var første bud på en seriøs vinder-kandidat i dansk 'X Factor'. Hvad mener du?

Nicoline Simone & Jean Michel var seriøse finale-favoritter at dømme efter folks reaktion - efter duoens eller i hvert fald Jean Michels frivillige farvel. (Foto: Mogens Flindt)
Nicoline Simone & Jean Michel var seriøse finale-favoritter at dømme efter folks reaktion - efter duoens eller i hvert fald Jean Michels frivillige farvel. (Foto: Mogens Flindt)

Allerede i første program var der store roser til Thomas Blachmans sammensatte gruppe Nicoline Simone & Jean Michel, der optrådte med Arcade Fires 'My Body is a Cage'.

Pernille Rosendahl kaldte det 'den bedste gruppe-performance i 'X Factor' nogensinde', mens Cutfather sagde:

- Fantastisk show, helt vildt fedt. Jeg er stor fan. Hvis det her er udgangspunktet, glæder jeg mig til at se, hvad det bliver til.

LÆS OGSÅ:

Se også: Pernille Rosendahl: Wow!

Roserne fra Blachmans konkurrenter fortsatte de følgende programmer. Hver gang den 24-årige fynbo og 16-årige sønderjyde stod på scenen, var der begejstring. Dermed var duoen spået til at være første seriøse vinderbud i gruppekategorien i dansk 'X Factor' nogensinde.

Det satte de dog selv en stopper for, da Jean Michel fredag eftermiddag kom med den overraskende udmelding, at han trækker sig fra showet af 'private årsager'.

LÆS OGSÅ:

Se også: Jean Michels bror overrasket

Reglerne er sådan, at hvis en person fra en gruppe trækker sig, så er hele gruppen ude. Dermed måtte også Nicoline Simone sige farvel til chancen for at vinde 'X Factor 2012'.

LÆS OGSÅ:

Se også: DR om Jean Michels pludselige exit: Et stort tab

Måske havde de virkelig haft vinderchancer, for at dømme ud fra seernes reaktion på 'X Factor's egen side på Facebook, så var de populære.

'Det var så vinderne der røg der :(', skriver Charlotte og får 34 likes for den kommentar.

Der er bred enighed om, at duoens farvel er et tab for programmet.

Men hvad mener du, kunne Nicoline Simone & Jean Michel have vundet 'X Factor'?

0 kommentarer
Vis kommentarer