Nu handler det endelig om Camilla Ottesen

I 'Det Vildeste Måltid' er det første gang, Camilla Ottesen er med i et program, der handler om hende selv

Camilla Ottesen har været vært på en række programmer, men det har aldrig været hende selv, der har været i fokus. (Foto: Anthon Unger)
Camilla Ottesen har været vært på en række programmer, men det har aldrig været hende selv, der har været i fokus. (Foto: Anthon Unger)

Vi kender hende fra 'Fangerne På Fortet' og fra utallige tv-shows. Vi har set hende snuse rundt i danskernes haver, i skjult kamera-programmer, på rejse til fremmede destinationer og i spidsen for det danske Melodi Grand Prix.

Men programmerne har aldrig handlet om Camilla Ottesen.

Hun har aldrig været omdrejningspunktet på samme måde, som hun skal være det i en ny række programmer, der har premiere på TV3 søndag den 4. marts.

I programmet 'Det Vildeste Måltid' skal skuespilleren Timm Vladimir lave mad af dyr, som Camilla Ottesen jager og skyder i Sydafrika.

Tv-værten har skiftet Amager ud med Hordspruit i Sydafrika, hvor hun og familien skal bo et år. (Foto: Anthon Unger) TV - 25. nov. 2011 - kl. 11:24 Ottesen: - Jeg er vild med jagt

Pludselig er hun selv i centrum.

- Det har jeg ikke noget imod. Nu er det jo min interesse at gå på jagt, og jeg synes, det er fedt at få lov at kombinere min hobby og mit arbejde. Det kommer jo nok kun til at ske én gang i mit liv, fortæller Camilla Ottesen, der er flyttet til Sydafrika med sin familie.

Se også: Camilla Ottesen anklaget for dyremishandling

Men selvom hendes mand, Anders, og børnene Viggo og Viola er med i Sydafrika, er det ikke ensbetydende med, at de skal være med i programmet.

- Det kommer til at handle om Timm og jeg. Det med Anders og børnene bliver ikke en del af det, siger Camilla Ottesen.

Det har været hendes forudsætning for at sige ja til at være med i 'Det Vildeste Måltid'.

- Det handler kun om mig i jagtsituationen, og derfor har jeg ikke haft nogle bekymringer.

- Det handler ikke om mig og min familie, og man skal ikke se mig smøre madpakker. Det program ville jeg ikke have lyst til at lave, siger Camilla Ottesen.

1 af 2 Selvom Camilla har sin mand og to børn med i Sydafrika, er det ikke ensbetydende med, at de skal være en del af programmet - tværtimod. (Foto: Anthon Unger)
2 af 2 Camilla Ottesen har været vært på en række programmer, men det har aldrig været hende selv, der har været i fokus. (Foto: Anthon Unger)
0 kommentarer
Vis kommentarer