Paradise Hotel: One Minute-Sebastian vil have holdbarhedscreme

Sebastian får gode råd af sine kammerater til at holde længere i sengen. Se klippet her

Sebastian får gode råd om 'holbarhedscreme af kammeraten Julian. (foto: ekstrabladet.dk /TV 3)
Sebastian får gode råd om 'holbarhedscreme af kammeraten Julian. (foto: ekstrabladet.dk /TV 3)

'Jeg er så ked a', den hænger neda'.' Er titlen på en berømt dansk sang. Men det kunne lige så godt være Paradise-deltageren Sebastians motto. For den 22-årige fyr havde i sidste uge svært ved at holde særlig længe under dynen med den mere 'erfarne' stripper, den 31-årige Angelin Jobda.

LÆS OGSÅ:

Både Sebastian og Angelin og Jeanette og Julian hygger sig under dynen. Foto: TV 3 TV - 23. feb. 2012 - kl. 14:22 One Minute Man? Se Paradise-Sebastians lynorgasme

Nu får han gode råd af Paradise-fyrerne til at holde længere på lagenerne. Deltageren Julian, der i øjeblikket har lagengymnastik med den 18-årige Jeanette, råder Sebastian til at afprøve en holdbarhedscreme.

LÆS OGSÅ:

Paradise-Jeanette har aldrig haft så god sex før, som hun har med Julian. (Foto: TV3) Danske kendte - 21. feb. 2012 - kl. 22:50 Paradise-sex: Han har et gyldent sværd i bukserne

Følelsesløs pik
- Kender du den creme, hvis man har svært ved at have sex uden at komme hurtigt? Så kan man smøre den ud på sin pik, og så bliver den helt følelsesløs, siger Julian. Sebastian med den græske baggrund tilføjer hurtigt:

LÆS OGSÅ:- Ej, hvor kan man få det henne?, siger Sebastian, der vil give cremen videre 'sin ven'.

Se klippet foroven.

0 kommentarer
Vis kommentarer