Dumme divaer: Bange for 'kalibanere' i junglen

Der er nærmest ingen grænser for dumhed i et nyt TV3-realityprogram, hvor der er 'Kæft, lyt og retning', farlige kalibanere og risiko for at blive voldtaget af gorillaer i en busk

Gustav og Amalie ligner et par, der meget passende kan holde de farlige kalibanere væk - hvis de altså findes i junglen. (Foto: TV3)
Gustav og Amalie ligner et par, der meget passende kan holde de farlige kalibanere væk - hvis de altså findes i junglen. (Foto: TV3)

Nu er det ikke, fordi den danske reality-verdens lovende stjerner nogensinde har pralet med deres topkarakterer i skolen, men der må dog alligevel være grænser for dumhed.

Mandag aften er der premiere på et nyt fordummende reality-koncept på TV3.

Kæft, lyt og retning
Realityens højborg har sendt 10 mere eller mindre kendte reality-personligheder til junglen i Costa Rica, hvor der til stor overraskelse for reality-skuespilleren Gustav er vilde dyr og mudder.

- Jeg anede ikke, at jeg skulle leve under de her vilkår. Jeg fik at vide, at det var jungle, men jeg havde ikke fået at vide, at det var ligesom at være i Robinson, siger Gustav, der mener, at det var 'rigtig hårdt at leve som et dyr', ligesom han heller ikke har det godt med at leve efter parolen 'Kæft, lyt og retning'.

LÆS OGSÅ:

Måske er Gustav tabt for dansk reality. Han siger selv, at hvis han spillede skuespil, ville han gøre karriere i Hollywood. Og det er netop, hvad han gør, siger reality-kollegerne. (Foto: TV3) TV - 27. feb. 2012 - kl. 09:55 Reality-kolleger: Gustav spiller skuespil

Konceptet går ud på at finde Danmarks største realitydiva. Vinderen får en pengepræmie på 100.000 kroner og titlen som Junglens sejeste diva. Og heldigvis ved de seje divaer en masse om junglen.

'En jungle er noget med klimaet, har jeg fået at vide', kloger stripperen Jessica Sky sig.

'Jeg vil ikke sige, at jeg har studeret junglen, men der er dyr, der er grønt, og der er ulækkert', supplerer reality-prinsessen Amalie, som oprindelig er kendt fra 'Paradise Hotel'.

'At gå rundt i en jungle er ligesom at gå rundt i zoologisk have, der er bare ingen bure', forklarer Tammie, der også er kendt fra 'Paradise Hotel'.

Og det med de manglende bure er Irina, der er kendt fra 'Fristet - hvor langt vil du gå?', ret så bange for:

'Tænk, hvis der er de der store gorillaer. Så bliver man voldtaget af en gorilla i en busk, det er altså ulækkert', gyser hun.

LÆS OGSÅ:

Se også: Amalie bliver ekspert på TV3

Faaarlige kalibanere
Værst af alt er dog de farlige kalibanere, som Amalie og Gustav skændes om.

- Jeg ved ikke om jeg har ret, men jeg tror, at kalibanere er sådan nogle hugga-bugga-mænd inde i skoven, mener Amalie.

- Som om der er kalibanere her... Det er sådan noget, der er i Afrika, sgu da ikke i Sydamerika, kloger Gustav sig.

Puha, kalibanere findes ikke
ekstrabladet.dk ringer til de to reality-divaer for at få opklaret mysteriet om kalibanerne.

- Hvad med de der kalibanere, Gustav?

- Jamen, det er fordi Amalie tror, at der er kalibanere. Jeg siger, at jeg ikke tror, der er kalibanere. Der er kun sådan nogle sjældne racer, og de findes jo ikke der.

- Hvad med de der kalibanere, Amalie?

- Jeg blev bare i tvivl om, om der findes kalibanere, men det kan jeg så også forstå, at der ikke gør.

- Men I siger begge kalibanere, og det hedder det jo ikke. Det hedder kannibaler...

- Jeg kan altså ikke høre forskel, skatter, kvidrer Gustav.

- Jeg troede, det hed kalibanere, men det gør det så ikke, smiler Amalie.

0 kommentarer
Vis kommentarer