Amalie: - Jeg er vant til at blive udstillet på det dummeste

Reality-stjernen har ikke det fjerneste imod at blive udstillet som dum diva i nyt TV3-program

Det var noget af en oplevelse at være med i 'Divaer i junglen', forklarer Amalie: - Jeg kalder det en dinosaurus-verden, fordi jeg synes virkelig, at det minder meget om 'Jurassic Park'. Det ligner fuldstændig det samme som i filmen, siger hun. (Foto: Gudmund Thai)
Det var noget af en oplevelse at være med i 'Divaer i junglen', forklarer Amalie: - Jeg kalder det en dinosaurus-verden, fordi jeg synes virkelig, at det minder meget om 'Jurassic Park'. Det ligner fuldstændig det samme som i filmen, siger hun. (Foto: Gudmund Thai)

Mens de fleste, der så premieren på TV3's nye reality-koncept 'Divaer i junglen' mandag aften, formentlig sidder tilbage med tanken om, at de kære små reality-deltagere må føle sig udstillede som snotdumme, så er det ikke ligefrem det, der fylder hos Amalie.

- Jeg er jo vant til at blive udstillet på det dummeste, så for mig er det intet. Jeg er sådan lidt, det kunne have været værre. Jeg griner bare af det, siger den 20-årige reality-pige, der først blev kendt fra 'Paradise Hotel' og siden hen fik sit eget tv-program 'Amalies Verden' på TV3.

LÆS OGSÅ:

Gustav og Amalie ligner et par, der meget passende kan holde de farlige kalibanere væk - hvis de altså findes i junglen. (Foto: TV3) TV - 27. feb. 2012 - kl. 13:47 Dumme divaer: Bange for 'kalibanere' i junglen

Men selvom hun er ganske godt tilfreds med den måde, hun bliver fremstillet på, så er der alligevel noget, der godt kunne have været bedre.

- Når jeg er på tv, er jeg jo vant til, at det er mit eget program. Det er helt anderledes at se et program, hvor der skal være plads til andre. Når jeg ser det, tænker jeg, at jeg vil se noget mere med mig selv. Det bliver lidt kedeligt, og jeg tænker 'kom nu med noget mere mig', fordi jeg er vant til at se på mig selv, siger Amalie, der i modsætning til nogle af de andre deltagere godt var klar over, at hun skulle ned og leve primitivt.

- Jeg havde jo kigget på det polske 'Queens of the Jungle', så jeg havde en ide om, hvad det var for noget. Jeg havde det ikke ligesom Gustav, der troede, at han skulle ind på et luksuspalads med pool. Jeg vidste godt, at vi ligesom skulle ud og klare os selv i junglen.

LÆS OGSÅ:

Måske er Gustav tabt for dansk reality. Han siger selv, at hvis han spillede skuespil, ville han gøre karriere i Hollywood. Og det er netop, hvad han gør, siger reality-kollegerne. (Foto: TV3) TV - 27. feb. 2012 - kl. 09:55 Reality-kolleger: Gustav spiller skuespil

En brat opvågning for den 20-årige pige, der er vant til at blive vartet op af sin mor Charlotte. Og apropos opvågning, så var det for eksempel en oplevelse at blive vækket på en helt anden måde, end hun åbenbart gør i det i sit hjem i Hørsholm.

- Når man sov der i junglen, blev man ikke vækket af høns, man blev vækket af brøleaber.

LÆS OGSÅ:

Amalie snaver igennem med en anden pige på Paradise Hotel. (Foto: Screendump fra tv-indslag) TV - 17. feb. 2012 - kl. 11:59 Amalie: Derfor kysser jeg med piger

0 kommentarer
Vis kommentarer