Big Brother-Lasse: - Jeg indeholder andet end løs tarmgas

Fire uger fik Lasse Jensen i Big Brother. Han vil især blive husket for sine prutter - og det irriterer ham lidt

Lasse Jensen røg søndag aften ud af Big Brother. (Foto: Mogens Flindt)
Lasse Jensen røg søndag aften ud af Big Brother. (Foto: Mogens Flindt)

Lasse Jensen har taget sine kampe med Michael Melander i Big Brother-huset. I aftes trak den 22-årige aalborgenser det korteste strå i den direkte duel mellem dem og blev sendt ud i virkeligheden.

LÆS OGSÅ:

Der var kys fra kæresten til Lasse. Foto: Mogens Flindt TV - 27. feb. 2012 - kl. 01:12 TV: Farvel til Big Brothers Prutte-Lasse

Den temperamentsfulde Melander får altså minimum en uge mere i frivillig isolation. Noget Lasse ikke rigtigt forstod i aftes, men i løbet af natten har den udstemte Big Brother-deltager indset, hvorfor seerne satte deres stemme på den hidsige kok og dermed lod ham blive.

Godt fjernsyn
- Tingene ser lidt anderledes ud udefra. Jeg har set lidt Big Brother i løbet af natten og jeg kan se nu, at Melander er rigtigt godt fjernsyn, siger Lasse til Ekstra Bladet mandag morgen.

Lasse Jensen er faktisk overrasket over, hvor meget anderledes livet i Big Brother-huset ser ud på tv i forhold til, hvordan det opleves inde i huset.

- Men jeg fint tilfreds med den måde, jeg er fremstillet på, understreger han.

LÆS OGSÅ:

TV - 21. feb. 2012 - kl. 17:11 TV: Big-brother-homofob gramser på drengene

Prutte-Lasse
- Du er blevet berømt og berygtet for dine prutter inde i huset. Nogle inde huset syntes, at det var for meget. Tror du, at det været afgørende?

- Det da lidt fladt, hvis jeg er blevet nomineret af den grund. Men jeg har ikke villet lave om på mig selv i den sammenhæng. Jeg prutter altså ikke, når jeg er på arbejde eller ude at spise. Men når jeg er hjemme gør jeg - og jeg så Big Brother-huset som mit hjem, siger Lasse Jensen, der er lidt træt af, hvis det et prutterne, han bliver husket for.

- Det er da lidt irriterende. Jeg indeholder andet end løs tarmgas, så det havde da været fint, hvis der var blevet fokuseret på noget andet, siger Lasse Jensen, der nu glæder sig til at skulle hjem til kæresten i aften.

Hjem til kærsten
De har formentlig en lang aften foran dem, hvor detaljerne fra de seneste uger i huset skal vendes.

- Jeg har kun nået at tale kort med hende og hun er tilfreds med, hvordan det hele er foregået i huset. Og det er vigtigste for mig, siger Lasse Jensen.

Med Lasses exit har Big Brother sagt farvel til seks deltagere. Lesley, der pludselig skred fra huset, da hendes søster angiveligt havde været udsat for en trafikulykke. 19-årige Louise stemt ud som den første. Sammen med hende sagde kaninen Nikolai farvel til Big Brother efter bare en enkelt uge i Big Brothers verden. Line Aarhus og den enlig mor Stine var de næste til at sige farvel til Big Brother og søndag røg Lasse altså ud.

1 af 2 Lasse Jensen nåede et kys og en kort samtale med sin kæreste i aftes. (Foto: Mogens Flindt)
2 af 2 Lasse Jensen røg søndag aften ud af Big Brother. (Foto: Mogens Flindt)
0 kommentarer
Vis kommentarer