TV: Her bider bjærget hund tv-vært i ansigtet

Historien om den argentinske mastiff Max skulle egentligt være et lykkeligt indslag på 9NEWS, men endte med en skambidt tv-vært

Hunden Max blev bjærget op af en tilfrosset sø i mandags. Men da den genså sin redningsmand i går, var humøret omtrent lige så koldt som vandet i søen. (Foto: Screendump fra tv-indslag)
Hunden Max blev bjærget op af en tilfrosset sø i mandags. Men da den genså sin redningsmand i går, var humøret omtrent lige så koldt som vandet i søen. (Foto: Screendump fra tv-indslag)

Den garvede tv-vært fra 9NEWS i Denver, Kyle Dyer, er fortsat indlagt på traumecenteret på det lokale hospital, efter hun blev bidt i ansigtet af en hund i et live-indslag i tv-stationens morgenprogram.

Onsdag morgen var den argentinske mastiff, Max, og ejeren Michael Robinson inviteret i 9NEWS's studie for at blive genforenet med den brandmand, der mandag reddede den 40 kilo tunge hund op af en tilfrosset sø.

Men hvad der skulle have været et klassisk 'feel good'-indslag endte altså tragisk for især studieværten Kyle Dyer.

Alvorligt bid
Under indslaget kæler Dyer heftigt med den store hund, mens hun livligt fortæller, hvor glad hun er for, at hunden er okay. Da tv-værten er ved at runde indslaget af, læner hun hovedet frem mod dyret, der kvitterer med et aggresivt bid i det kendte ansigt.

SE OGSÅ:

Samfund - 24. jan. 2012 - kl. 10:50 TV: Her bliver mand skambidt af gal pitbull

Kyle Dyer blev efterfølgende bragt til traumecenteret, hvor hun stadig bliver behandlet for de kraftige bidsår, der især gik ud over området omkring munden.

- Biddet er ret alvorligt, siger dir ektøren i dyrekontrollen i Denver.

På tv-stationen er man naturligvis berørt af episoden.

SE OGSÅ:

Jon Mikkelsen måtte en tur forbi hospitalet med adskillige skader efter et grimt styrt under tv-optagelserne til 2 boliger 1 pris på TV3. (Foto: Privat) TV - 6. feb. 2012 - kl. 16:47 TV: TV3-vært i voldsomt cykelstyrt

- Det er en meget ulykkelig episode, og det var bestemt ikke forventet ud fra, hvad vi vidste om hunden og dens ejer i forvejen. Vores mål var at forene hunden og brandmanden i et som et lykkeligt indslag. Vores tanker går nu til Kyle og hendes helbred, fortæller vicedirektøren for 9NEWS Patti Dennis til stationens egen hjemmeside.

Ejeren straffet
Hundens ejer Michael Robinson er efterfølgende blevet tilkendt bøder for ikke at have kontrol over sin hund, manglende snor på hunden og for ikke at have vaccineret hunde for rabbies.

Max, hunden der først blev berømt for at blive bjærget fra en tilfrosset sø og nu for at skambide en tv-vært, er i karantæne på en kennel, hvor den bliver overvåget og testet for rabbies. Om ti dage kan den ifølge amerikanske medier komme tilbage til sin ejer.

Kyle Dyle har via 9NEWS meddelt, at hun efter omstændighederne har det godt, og at hendes bekymring retter sig imod de seere, der så den voldsomme episode live.

SE HUNDEBIDDET I TV-INDSLAGET OVER ARTIKLEN

0 kommentarer
Vis kommentarer