TV: Farvel til Big Brothers Prutte-Lasse

Lasse klingede ikke så godt med Melander. Og så vil han ikke lave om på, at han går rundt og prutter.

Der var kys fra kæresten til Lasse. Foto: Mogens Flindt
Der var kys fra kæresten til Lasse. Foto: Mogens Flindt

Det blev den 22-årige Lasse, med det gode danske efternavn Jensen, der søndag aften måtte forlade Big Brother huset.

Han havde gerne set, at han havde haft lidt flere uger til at vise hvad han står for, men seerne ville det anderledes. De ønskede istedet at lade kokken Michael Melander blive inde i huset.

-Jeg har prøvet at lægge lidt låg på mig selv, for jeg har ellers samme temperament som eksempelvis Melander, men jeg har forsøgt at tilpasse det, siger Lasse.

Og det kan være een af årsagerne til, at han ikke har fået samme opbakning fra seerne, der hellere vil se en opfarende Melander inde i huset.

At Lasse overhovedet blev nomineret til udstemningen kom som lidt af en overraskelse for ham selv. Men flere beboere havde ytret sig omkring hans soignering og så det, at han ofte går rundt og prutter uden hensyntagen til de øvrige deltagere.

- Jeg prutter lige så meget derhjemme, når jeg er sammen med min kæreste, og det har jeg ikke tænkt mig at lave om på, siger Lasse.

Netop hans kæreste stod klar i studiet til at tage imod ham, da han kom ud fra huset, og de næste 14 dage kan de nu nyde i hinandens selskab, inden Lasse skal tilbage til sit arbejde.

1 af 2 Lasse - her sammen med Marie Egede - er nu ude af Big Brother. Foto: Mogens Flindt
2 af 2 Der var kys fra kæresten til Lasse. Foto: Mogens Flindt
0 kommentarer
Vis kommentarer