TV: 'Voice'-vinder: - Vi har et stærkt familie-sammenhold

Fru Lone bakker ægtemanden, Kim Wagner, op, selvom han nok er mere væk hjemmefra efter at have vundet 'Voice'-finalen

Lone og Kim Wagner forsikrer om deres sammenhold i familien. (Foto: Mogens Flindt)
Lone og Kim Wagner forsikrer om deres sammenhold i familien. (Foto: Mogens Flindt)

Uanset hvad fremtiden måtte bringe af muligheder for 45-årige Kim Wagner, efter at han i aftes vandt 'Voice'-konkurrencen på TV2, får det ingen betydning for privatlivet, forsikrede fru Lone efter sejren.

- Vores liv har altid været fyldt med musik, og jeg har altid været meget alene hjemme, når han var ude at spille. Sådan er det bare. Så fester vi bare bare hverdagen. Det kan godt være, at Kim får mere at lave nu, men vi har en god base, et godt sammenhold i familien med vores tre børn. Vi bakker Kim op hele vejen igennem, og det er fantastisk, hvad der er sket i aften, sagde Lone Wagner, der er skolelærer, da kameraerne var slukket.

Soul som visitkort
Kim Wagner, der slog Mathias Pachler i den endelige finale, da både Liv Skotte og Bjarne Langhoff var sendt ud, har levet af musik i mange år. Han udgav et solo-album i 90'erne og har siden været meget brugt session-musiker og korsanger for bl.a. Sanne Salomonsen og D-A-D..

Nu får han måske mulighed for at få en solo-karriere op at stå, og visitkortet bliver det album, som sejren giver ham mulighed for at indspille.

Det bliver med soul-inspireret musik, og der er allerede flere numre klar til indspilning. Men hvornår pladen er klar, er det dog endnu for tidligt at sige.

Uforudsigeligt
- Regnede du med at vinde?

- Det var uforudsigeligt til det sidste.

- Hvad fik dig til at melde dig til at begynde med?

- Det var skæbnen. Jeg mødte tilfældigt pressekoordinatoren på programmet, som jeg kendte i forvejen. Han opfordrede mig til at melde mig. 'Det er en lukket audition, du skal ikke stå i lange køer', sagde han. Jeg kom hjem fra Sverige kl. 16 den dag, og kl. 16 skulle jeg i studiet med D-A-D. Så tog jeg til audition, og nogle dage efter ringede de og ville se mig igen. Så kørte det derefter, griner Kim Wagner.

0 kommentarer
Vis kommentarer