Skrøbelig 'X Factor'-våbenhvile

Tre glade dommere og en glad taber forvandlede ’X Factor’ til ren 'feel good'-tv, men i næste uge bryder dommerkrigen ud igen, spår Cutfather

Våbenhvilen holdt en enkelt fredag, men konflikterne lurede konstant under overfladen. (Foto: Mogens Flindt)
Våbenhvilen holdt en enkelt fredag, men konflikterne lurede konstant under overfladen. (Foto: Mogens Flindt)


Pernille Rosendahl var mere afklædt end sædvanligt under fredagens 'X Factor'-liveprogram. (Foto: Mogens Flindt) TV - 25. feb. 2012 - kl. 10:23 Frække Rosendahl: - Se min smukke navleSe også: Tandberg & Østenby: Vi ændrer os ikkeDet var en træt, men glad Mulila, der lørdag besøgte Ekstra Bladet. (Foto: Thomas Lekfeldt) TV - 25. feb. 2012 - kl. 14:09 Mulila - verdens bedste taber

Våbenhvilen mellem ’X Factor’s dommertrio var den største overraskelse i fredagens program.

Efter sidste uges voldsomme verbale krig diskede Blachman, Cutfather og Pernille overraskende op med smil, høvisk tale og masser af ros til samtlige deltagere – som var de elever til eksamen i flinkeskolen.

Selv efter kameraerne var slukket, var der dømt fred og idyl i kulissen. Sågar Mulila, der efter omsang med Tandberg & Østenby blev sendt hjem af Blachman og Pernille, var ét stort smil, da dommere og deltagere efterfølgende mødte pressen.

Først fløjlshandsler, så ...
Idyllen varer dog næppe ved. Våbenhvilen afblæses formentlig allerede næste fredag.

– Det er jo lidt ligesom, når man har haft et ægteskabeligt skænder ... Så tager man fløjlshandskerne på et stykke tid, og så pludselig vender man tilbage til de gamle uvaner, siger Cutfather.

– Skammede du dig efter sidste uge?

– Jeg havde i hvert fald ondt i maven hele weekenden.

– Naturligvis er det noget, vi har talt meget om i ugens løb. Det er ikke meningen, at deltagerne skal knække grædende sammen, som det skete sidst. De er jo ikke elever til skideballe hos rektor. Det er musikalske amatører, som er med i et show.

Tilbage til kærligheden
Pernille Rosendal bakker op:

– Vi var alle enige om, at vi skulle finde tilbage til kærligheden og bruge den.

Blachman derimod erklærer, at han ikke gider tale om hverken krig eller fred: – Jeg gider ikke den der med mig og mit ego . Jeg har intet ego, men i sidste uge savnede jeg at få musikken ind på scenen – det fik vi nu. Derfor var det anderledes denne fredag, siger han.

0 kommentarer
Vis kommentarer