One Minute Man? Se Paradise-Sebastians lynorgasme

Flere Paradise-deltagere laver lagengymnastik i aften for åben skærm

Både Sebastian og Angelin og Jeanette og Julian hygger sig under dynen. Foto: TV 3
Både Sebastian og Angelin og Jeanette og Julian hygger sig under dynen. Foto: TV 3

Der bliver hygget under dynerne i dette afsnit af Paradise Hotel. Men nogle Paradise-deltagere holder længere end andre.

Den 22-årige Sebastian med den græske baggrund har ligesom sit hjemlands skrantende økonomi svært ved at holde sig oprejst - til stor morskab for stripperen Angelin Jobda, der i øvrigt er ni år ældre end Sebastian.

LÆS OGSÅ:

Den 31-årige Angelin Jobda har flere gange være Side 9-pige i Ekstra Bladets spalter. Stripperen er en af de ældste deltagere i Paradise Hotel. Foto: Robin Funder Danske kendte - 18. feb. 2012 - kl. 14:59 Paradise-stripper vil ha' mere fyld i brysterne

LÆS OGSÅ:

I aften er der endelig sex på 'Paradise Hotel'. Jeanette og Julian giver den gas under lagnerne. (Foto: ekstrabladet.tv) Danske kendte - 21. feb. 2012 - kl. 12:58 TV: Så er der sex på Paradise!

- Din højre hånd, hva'?, udbryder stripperen, mens Sebastian forhutlet griner med.

Begge deltagere benægter dog at have lavet andet end at 'pille' ved hinanden.

LÆS OGSÅ:Sex igen igen
I denne aftens afsnit hygger Jeanette og Julian sig igen for åben skærm. Så turtelduerne forsætter ufortrødent deres eskapader på hotellet.

LÆS OGSÅ:

Paradise-Jeanette har aldrig haft så god sex før, som hun har med Julian. (Foto: TV3) Danske kendte - 21. feb. 2012 - kl. 22:50 Paradise-sex: Han har et gyldent sværd i bukserne

Den 18-årige Jeanette danner nu par med Julian efter optagelserne til reality-showet. Paradise-deltageren mener, at Julian er det bedste knald, hun har haft.

0 kommentarer
Vis kommentarer