Big Brother-brøler: Deltagere 'sendt hjem' før tid

Producenterne bag Big Brother 2012 kom ved en fejl til at 'sende tre deltagere hjem', selv om sms-afstemningerne ikke var overstået

Sådan så det ud på Kanal 5's hjemmeside. (Foto: Screendump/Kanal5.dk)
Sådan så det ud på Kanal 5's hjemmeside. (Foto: Screendump/Kanal5.dk)

Uups.

Selv om Big Brother-seerne flere gange er blevet forsikret om, at de kunne afgive sms-stemmer helt til kl. 22.00 søndag aften, så kunne man tidligt på aften læse på Kanal 5's hjemmeside, at de tre deltagere i farezonen alle sammen var røget hjem.

Flere artikler, der altså var offentligt tilgængelige, beskriver således, at enten Stine, Umar eller Alexander var røget hjem - vel at mærke før afstemningen var slut, og mens uge-finalen kørte over skærmen på Kanal 5.

Ifølge Jesper Jürgensen, informationschef hos SBSTV, er der dog tale om en klokkeklar fejl.

- Normalt gør vi både artikler og videoer klar med alle deltagerne, der er i farezonen, så vi kan offentliggøre dem lige så snart, programmet er færdigt. Disse artikler og videoer skal selvfølgelig ikke være tilgængelige på vores side, før det er aktuelt, så det er en teknisk fejl fra vores side, fortæller han til ekstrabladet.dk.

Informationschefen understreger dog, at de uheldige offentliggørelser ikke har noget at gøre med selve resultatet af afstemningen at gøre.

- Nej. For det er ikke kun en enkelt deltager, det handler om. Der er blevet gjort artikler klar med både Stine, Alexander og Umar, og de har så desværre allesammen kunnet læses. Men det er en fejl, som ikke vil gentage sig i næste uge, forsikrer Jesper Jürgensen.

På facebook bredte dig sig ellers udbredt utilfredshed med, at afstemningen tilsyneladende var manipuleret, og at det var Stine, der skulle hjem - ikke mindst hos Stines søster Pernille Solgaard, der følte, at Big Brother-producenterne havde deres egen dagsorden.

Manipulation eller ej, så endte afstemningen dog med, at det netop var Stine, der røg ud.

0 kommentarer
Vis kommentarer