Cutfathers svære valg: Katrine ude af X Factor

For anden uge i træk havnede Katrine i omsang. Nu er hun ude af X Factor

(Foto: Mogens Flindt)
(Foto: Mogens Flindt)

Ikke overraskende er Katrine færdig i 'X Factor'.

LÆS OGSÅ:

Se også: I aften ryger hun ud

Allerede i sidste uge havnede den 27-årige pige fra Randers i omsang - og igen i denne uge blev hun altså bragt i den faretruende situation af seerne hjemme foran skærmen.

Det var Katrines egen mentor, Cutfather, der sendte hende hjem til Jylland. Ud over Katrine var det nemlig Mulila, som Cutfather også er mentor for, der røg i omsang.

- Jeg vil gerne sige tak til jer begge to. Og så vil jeg gerne sige nej tak til det her dommmerbords opførsel i aften. Det er uhørt, tordnede Cutfather.

- Hvordan kan man vælge mellem sine børn, sagde mentoren med en stemme, der var ved at knække sammen.

- Jeg gør det bare hurtigt...Katrine, du skal hjem til din familie og hygge dig. Mulila du skal videre, sagde han.

Skred fra showet
Som Cutfather mere end antydede løb dommerne igen i aften med en (for) stor del af opmærksomheden. Især fik Pernille Rosendahl bragt sig selv i centrum, da hun pludselig rejste sig og skred fra studiet, efter Sveinur havde sunget Tim Christensens 'Surprise Me'.

LÆS OGSÅ:

Se også: Pernille skred fra X Factor

- Du har lige ligge og rodet med min ekskæreste, grinede Pernille Rosendahl, der var yderst tilfreds med, at Sveinur kastede sig ud i et rocknummer.

- Rock'n roll er frihed. Du er den eneste, der kan bryde konventionerne og være rebelsk i det her program. Det gør man sådan her og skrider fra landsdækkende tv, sagde Rosendahl og smuttede fra dommerpladsen i midten.

Fyldt med kærlighed
Selvom Thomas Blachman fra programmets start proklamerede, at han var fuld af kærlighed, så fyrede den skaldede dommer den ene sviner af efter den anden.

Blachman gik nærmest i koma over, hvor dårlig stil det var at lade Katrine sidde og lade som om hun spillede klaver, mens hun sang Saybias 'The Second You Sleep'.

- Nu må vi lige stramme op, nærmest råbte han.

Thomas Blachman var heller ikke tilfreds med storfavoritten Idas optræden.

- Du er som en sommerfugl, og man skal ikke røre ved en sommerfugl. Lige nu er du en sommerfugl med en tegnestift igennem. Jeg er rystet. I er ved at tabe det hele på gulvet, sagde Blachman til Ida og Pernille Rosendahl, der er hendes mentor.

Fingerne væk
Da Pernille Rosendahl ville forklare, hvorfor Ida blev udfordret med sangen 'Nothing's Wrong Song', tog hun ud efter Blachman. Og det skulle hun ikke have gjort.

- Fingerne væk, brølede han. I dobbelt betydning.

Cutfather var for en gangs skyld fredag aften enig med Thomas Blachman i hans vurdering af Ida.

- Pas nu på - det her kan være jeres sidste skud i bøssen. Det her var lige på kanten, sagde Cutfather, der havde skruet bissen på i aften og havde flere verbale sammenstød med Thomas Blachman.

Katrine besøger Ekstra Bladet lørdag. Hvad vil du gerne vide om hende? Send os dit spørgsmål til kontakt5@eb.dk

0 kommentarer
Vis kommentarer