Morten Benjamin fører stort på Facebook

Den følsomme kæmpe fra Horsens lægger afstand til de øvrige deltagere og er den suværent mest populære 'X Factor'-deltager på Facebook

At dømme efter opbakningen på Facebook har Morten Benjamin godt fat i de fans, der er altafgørende, når der skal skrabes sms-stemmer hjem fredag efter fredag. (Foto: Mogens Flindt)
At dømme efter opbakningen på Facebook har Morten Benjamin godt fat i de fans, der er altafgørende, når der skal skrabes sms-stemmer hjem fredag efter fredag. (Foto: Mogens Flindt)


Se også: Kan Facebook spå om X Factor-sejren?Se også: Pernille Rosendahl: Kan ikke presse Morten Benjamin

I morgen løber årets andet 'X Factor'-liveshow over skærmen, men landets musikeksperter, bookmakere og 'X Factor'-fans er for længt gået i gang med gættelegen: Hvem vinder X Factor 2012?

Bookmakerne har udråbt Ida og Benjamin, der begge er under Pernille Rosendahls beskyttende vinger - som årets favoritter. Men outsidere som færøske Sveinur og 15-årige Line fra Skagen kan stadig nå at blande sig i topkampen.

Orienterer man sig mod Facebook, kan man få endnu et fingerpeg om, hvilken vej 'X Factor'-vinden blæser i år.

Hver af de ni oprindelige deltagere har nemlig en Facebook-fangruppe, og her strømmer det ind med fans.

Bedst ser det ud for 22-årige Morten Benjamin, der har skrabet næsten 4.000 fans til sig, hvilket er cirka dobbelt så mange som sin konkurrent og holdkammerat Ida.

Følg med og stem på din favorit
Her på ekstrabladet.dk har vi gjort det nemt at følge med i, hvor populære de forskellige deltagere er på Facebook.

Vores dynamiske grafik i toppen af denne artikel følger løbende med i, hvor mange fans de håbefulde amatørsangere får samlet sammen og viser det ved hjælp af en søjle og et tal.

Har du lyst til at støtte din favoritsanger, så klik på de nedenstående links, hvorefter vil du blive vist hen til deres Facebook-fanside, hvor du kan trykke 'Like' og derved støtte dem i deres kamp for at blive den mest populære X Factor-sanger på Facebook.

Phuong & Rasmus

Tandberg & Østenby

Nicoline Simone & Jean Michel

Katrine

Mulila

Sveinur

Ida

Line

Morten Benjamin

Vi har valgt at lade de udstemte finalister blive i grafikken og på listen, da det tidligere har vist sig, at selv udstemte deltageres opbakning kan fortsætte med at vokse på Facebook.

0 kommentarer
Vis kommentarer