Cutfather dropper fugleskræmsel-looket til Katrine

'X factor'-dommeren tager konsekvensen af kritikken mod Katrine, der røg i farezonen i fredagens 'X Factor'. - Der skal ikke være så meget udklædning og dikkedarer, siger han

Det er slut med at lege påklædningsdukke med 27-årige Katrine. Nu skal seerne fokusere på hendes stemme. (Foto: Mogens Flindt)
Det er slut med at lege påklædningsdukke med 27-årige Katrine. Nu skal seerne fokusere på hendes stemme. (Foto: Mogens Flindt)

Kritikken mod 27-årige Katrine var hård og kontant, da hun som den første deltager stod på live-scenen i fredagens 'X Factor'-premiere.

Thomas Blachman og Pernille Rosendahl angreb hende - og især hendes mentor Cutfather for lillepige-looket og sangvalget, der langt fra passede til den eneste mor i programmet.

LÆS OGSÅ:

Se også: Cutfather: Jeg nyder at være skrappere

1 af 2 - Katrine har følt det som om, hun kom med som det tynde øl i forhold til Sidsel. Det er svært for selvtilliden. Og når man så oven i købet ender i farezonen, har jeg et stort arbejde foran mig, siger Cutfather om forberedelserne til næste fredags show. (Foto: Mogens Flindt)
2 af 2 Det er slut med at lege påklædningsdukke med 27-årige Katrine. Nu skal seerne fokusere på hendes stemme. (Foto: Mogens Flindt)
0 kommentarer
Vis kommentarer