TV: Linses datter: Fyrene skal spørge min mor om lov

Linse Kessler har engang tilbudt sin datter et kørekort, hvis hun skilte sig af med en kæreste, der snyltede på hende

Linse, Mopper med det borgerlige navn Ann og Geggo, som rigtig hedder Stephanie, har en familietradition, hvor de mødes til morgenmad. Og det er ikke småting, der bliver diskuteret henover krydderbollerne. (Foto: Linda Johansen)
Linse, Mopper med det borgerlige navn Ann og Geggo, som rigtig hedder Stephanie, har en familietradition, hvor de mødes til morgenmad. Og det er ikke småting, der bliver diskuteret henover krydderbollerne. (Foto: Linda Johansen)

Torsdag aften kan man igen følge med i livet i 'Familien fra Bryggen' på godt og ondt.

TV3 har premiere på anden sæson af realityprogrammet med Mikkel Kesslers familie - søsteren Linse, moderen Ann, også kaldet Mopper, og Linses datter Stephanie, som mest går under navnet Geggo.

I første af de i alt 12 programmer kommer seerne med i sexshop, de hører om, hvordan Linse fik 'den helt store tur' i sengen, ligesom der naturligvis er store plasticpatter ud over alle 48 tommer.

LÆS OGSÅ:

Linse Kessler er klar til at blive en udskældt realitystjerne. - Folk har jo allerede en holdning til mig. Nogen en god, andre en dårlig. Det er jeg ligeglad med. Mor har altid lært mig, at jeg skal lade være med at tage mig alt for meget af, hvad andre mener. (Foto: Linda Johansen) TV - 14. sep. 2011 - kl. 18:07 Nordeuropas største bryster i dit tv

Taler ikke om sex-detaljer
I anledning af premieren havde den anderledes men stærkt underholdende familie inviteret Ekstra Bladet til morgenmad på Bryggen - hjemme hos Mopper.

Når Kessler-kvinderne er samlet, skal man ikke være en sart sjæl. Man skal kunne tåle cigaretrøg fra køkkenet, man skal ikke være bange for hunde på bordet, man skal ikke være for blufærdig til at røre ved bryster, og så skal man ikke have sarte ører.

Der bliver talt om alt rundt om morgenbordet - også sex, i hvert fald når det ikke lige gælder detaljer fra Stephanies eller Linses sexliv

- Jeg ved jo godt, at det foregår, men jeg vil helst ikke vide det. Jeg kan slet ikke have det. Hun har ikke sex jo, det er min mor. Der er jeg total gammeldags, siger Stephanie.

- Jeg ville ikke kunne tåle at høre, hvis Geggo fortalte, at hun var kommet to gange i går, siger Linse med et gys.

LÆS OGSÅ:

TV - 20. jan. 2012 - kl. 10:47 TV: Linse kan ikke overskue datterens Paradise-sex

Tilbød kørekort for at droppe kæreste
Men når det gælder 21-årige Stephanies bejlere, så bliver de vendt og drejet, og familien har en helt klar holdning.

- Min mor er rimelig gammeldags med kærester. Hun vil gerne have, at de kommer og spørger hende, før de har sex med hendes datter. Hun er sur på hver og en, jeg har været sammen med, fordi de ikke har spurgt hende først, smiler Stephanie, der har en god smagsdommer i sin mor.

- Hun ville aldrig dømme efter udseendet, men personlighedsmæssig kan hun godt sige fra. Hvis han for eksempel har været en nasserøv, der ikke har gidet at tjene sine egne penge, så kan hun godt sige, 'Ud med dig'. Hun har sågar en gang tilbudt mig et kørekort, hvis jeg smed én ud, der brugte alle mine penge, fortæller Stephanie.

LÆS OGSÅ:

Linse er kendt for at elske store former. Og alders-størrelsen har også en betydning for hendes smag i mænd. (Foto: Rumle Skafte) Danske kendte - 23. jan. 2012 - kl. 22:50 Linse: Jeg er ikke til kuvøseguf

Lige nu er der dog ikke en fyr, Linse kan være sur på i datterens liv.

Stephanie er single og ikke desperat. Hun har en helt klar - og måske lidt overraskende holdning til, hvordan manden i hendes liv skal se ud.

Hør mere om Stephanies drømmefyr i klippet øverst i artiklen her.

0 kommentarer
Vis kommentarer