TV: Stadig kold luft mellem Blachman og Pernille

De to 'X Factor'-dommere har kun talt ganske kort sammen efter fredagens sammenstød på direkte tv

Pernille Rosendahl og Cutfather hyggede sig til et pressemøde mandag. (Foto: Jesper Mortensen)
Pernille Rosendahl og Cutfather hyggede sig til et pressemøde mandag. (Foto: Jesper Mortensen)

Der var alt andet end kollegiale krammere eller blinkende blikke mellem Pernille Rosendahl og Thomas Blachman, da de mandag eftermiddag sammen med Cutfather mødte pressen i DR Byen.

LÆS OGSÅ:

Blachman var rasende over, at Pernille valgte at sende hans 'party party'-gruppe hjem. (Foto: Mogens Flindt) TV - 11. feb. 2012 - kl. 00:12 TV: Rasende Blachman giver Pernille én over nakken

For selvom de to dommere har haft en weekend til at tænke over tingene, så er de ikke blevet mere enige om afgørelsen, hvor Pernille valgte at sende Blachmans duo Phuong & Rasmus ud som de første.

- Når jeg møder uargumenteret modstand, så bliver jeg sindssyg. Så bliver jeg virkelig sindssyg, og så mister jeg respekt for folk, siger Blachman, der tog til Berlin straks efter showet og lod 'X Factor' hvile.

- Jeg skal føle en forståelse fra Pernille. Hun har ikke argumenteret for sit valg, og det kommer hun aldrig nogensinde til. Når hun siger 'Som musiker er jeg nødt til at...', knækker filmen. Så forsvinder m'et fra musiker, og så står der bare usik(k)er, siger den skaldede dommer med sit vanlige tvist.

LÆS OGSÅ:

Se også: Blachman havde regnet med Pernille

Sangerinden er dog klar med et argument.

- Jeg er selvfølgelig ked af, at Rasmus og Phuong ikke er i showet mere, for de var et frisk pust. Men det skal jo fungere... Jeg står ved mit valg. Det bunder ikke i selve projektet, dem som mennesker eller det, at det var anderledes. Jeg elsker alt, der er anderledes. Det handlede om, om man kan tro på projektet, forklarer sangerinden.

Arm om Cutfather
Selv påstår de to dommere, at de ikke har problemer med hinanden. De talte sammen ganske kort efter showet fredag aften, men mere er det ikke blevet til.

Og da det obligatoriske fællesfoto skulle tages mandag, havde Pernille en arm rundt om Cutfather, mens fotograferne måtte bede Blachman om at rykke tættere på sangerinden, der stod i midten.

På fredag er de nødt til at sidde tæt igen, fordi de sidder ved siden af hinanden ved dommerbordet. Og så kører showet på ny - Blachman er i hvert fald klar til en ny omgang med sine meddommere.

- Jeg har ekstrem meget brug for de to. Jeg har ekstrem meget brug for god energi, når vi sidder der. Jeg vil gøre alt for, at der er en god stemning. Hvad skulle jeg stille op, hvis de ikke begge to kiggede forelsket på mig, hver gang jeg siger noget. Hvad fanden skulle jeg stille op..., smiler han.

Fokus på deltagerne
Det er langt fra første gang, Blachman og Pernille er røget i totterne på hinanden i bedste sendetid. Sidste år skete det også flere gange, og det irriterer dem begge, når det sker.

LÆS OGSÅ:

Blachman mener, at det (igen) tog overhånd mellem ham og Pernille i fredagens 'X Factor'. Og nu har alle tre dommere (igen) travlt med at forsøge at kaste fokus over på musikken og artisterne. (Foto: Linda Johansen/collage: ekstrabladet.dk) TV - 7. mar. 2011 - kl. 13:06 Blachman: Pernille og jeg dumpede fredag

- Jeg glemmer nogle gange, at det er et familieunderholdningsprogram. Jeg bliver revet med af det, der sker, fortæller Blachman.

- Det er klart, at vi tackler tingene forskelligt. Og det er aldrig sjovt at skulle gå af med sin artister. Man bliver mere berørt af det end som så. For mig er det vigtigt, at vi i år holder fokus på deltagerne, og det kunne jeg godt have ønsket, at vi havde kunne holde det til det sidste, siger Pernille, der ikke er meget for at uddybe det svar:

- Hvad siger du til den måde, Blachman reagerede?

- Vi tackler problemstillingerne forskelligt...

- Hvad siger du til hans måde at tackle det på?

- Jeg gør, som jeg gør. Han gør, som han gør, lyder det diplomatiske politikersvar.

1 af 2 Fotograferne måtte bede Blachman om at rykke tættere på Pernille under fotograferingen. (Foto: Jesper Mortensen)
2 af 2 Pernille Rosendahl og Cutfather hyggede sig til et pressemøde mandag. (Foto: Jesper Mortensen)
0 kommentarer
Vis kommentarer