Drømmefyren skal ligne Enrique Iglesias

Og han må for guds skyld ikke være en 'Brian', mener Paradise-pigen Nanett

Nanett Larsen er ikke sådan lige at score for enhver ungersvende. (Foto: Benjamin)
Nanett Larsen er ikke sådan lige at score for enhver ungersvende. (Foto: Benjamin)

23-årige Nanett Larsen, der er hjemme på Fyn igen efter optagelserne i Mexico til den igangværende 'Paradise Hotel'-sæson. er ikke sådan lige at score i byen, selvom der næppe er mangel på tilbud.

- Jeg kan ikke scores, er alt for kræsen, haha, siger hun til mandebladet M!, der har fået hende til at smide en pæn del af tøjet for fotografen.

Dog har man en chance, hvis man ligner Enrique Iglesias, eller en surferfyr med lyst hår - og det må gerne være lidt langt, tilføjer hun.

Hader pumpede fyre
- Jeg hader pumpede fyre, jeg hader tatoveringer, eller ikke for mange af dem i hvert fald, og for Guds skyld må han ikke være en 'Brian'. Jeg er meget kræsen, hvilket tit giver problemer. Øv, øv! Men iøvrigt er jeg slet ikke til one night stands i byen, fastslår yndigheden.

Se alle billederne her

Hun er en ridepige med fire heste og deltager i ridekonkurrencer både her og i udlandet, så en evt. kæreste må affinde sig med at meget af hendes tid foregår på de firbenede. Men hun går da ikke af vejen for en bytur, hvis det skulle komme an på det.

Vild bytur
- Nævn den vildeste bytur, du har haft?

- Mig og min veninde skulle egentlig bare have en stille og rolig aften. Men det ender med, at vi bliver totalt lamme. Så skulle hun demonstrere, hvor god hun er til at løbe op ad trapperne i tårnhøje stiletter, hvillket så resulterer i, at hun falder hele vejen ned ad trapperne og slår hul i hagen. I min fulde tilstand ringede jeg efter en ambulance, hvor jeg efterfølgende kaster op på ambulanceføreren. Det var crazy.

En pige med klasse, hende Nanett.

1 af 2 
2 af 2 Nanett Larsen er ikke sådan lige at score for enhver ungersvende. (Foto: Benjamin)
0 kommentarer
Vis kommentarer