Rasmus: Bare kald mig metroseksuel

Phuong og Rasmus har været sammen dag og nat de seneste to uger, men de er ikke blevet kærester

Phuong og Rasmus er kommet helt tæt på hinanden de seneste måneder, efter de blev sat sammen som gruppe i X Factor. (Foto: Anthon Unger)
Phuong og Rasmus er kommet helt tæt på hinanden de seneste måneder, efter de blev sat sammen som gruppe i X Factor. (Foto: Anthon Unger)

19-årige Rasmus, der i går blev stemt ud af X Factor, har ikke noget problem med, at han er mere feminin end de fleste andre mænd.

- Man kan roligt kalde mig metroseksuel, siger den erklærede bøsse.

- Han bruger lang tid på badeværelset, siger Phuong, da hun skal nævne en negativ ting ved sin sangpartner, som hun har delt lejlighed med de seneste to uger.

Hjem til børnehaven
De to nyvundne venner har været sammen dag og nat, men fra på mandag skal de hver til sit igen. Phuong læser til tandplejer i Århus, og Rasmus skal tilbage og være pædagogmedhjælper i en børnehave i Odense.

- Det bliver sjovt at se, hvad børnene siger, når jeg kommer tilbage, siger han til ekstrabladet.dk

LÆS OGSÅ:

Se også: Phuong sammenlignet med pornomodel

Ingen af de to udstemte vil spå om, hvem der vinder X Factor i år.

- De er allesammen sindssygt dygtige, men det kunne være fedt, hvis det blev en gruppe, siger de samstemmende og sætter dermed deres lid til Thomas Blachmans resterende to duoer, Nicoline Simone & Jean Michel og Tandberg & Østenby.

LÆS OGSÅ:

Blachman var rasende over, at Pernille valgte at sende hans 'party party'-gruppe hjem. (Foto: Mogens Flindt) TV - 11. feb. 2012 - kl. 00:12 TV: Rasende Blachman giver Pernille én over nakken

0 kommentarer
Vis kommentarer