TV: Derfor taber Blachman i aften

Det ser sort ud for X Factor dommeren Thomas Blachman før årets første omgang direkte X Factor. Grupperne står ekstra svagt i år, vurderer musikchef. SE TV-KLIP!

Den åbenmundede X Factor-dommer, Thomas Blachman, er egentlig godt tilfreds med sine deltagere, her få timer før årets første live-show, der bliver sendt i aften.

– Det har været en fornøjelse, at parre mennesker, hvor tit har man mulighed for det?, siger Blachman til ekstrabladet.dk

SE OGSÅ: TV: Blachman sviner Andreas Bo

– Nogengange giver 1 + 1 bare 11, ikke?, siger han.

Svage grupper
Men sandheden er, at Blachman entydigt har de værste odds for at beholde alle sine deltagere i aften, mener Ekstra Bladets musikchef, Rune Melchior Sjørvad.

– Jeg vil vædde min gamle hat på, at han mister en af sine deltagere i aften, siger han.

ER DU ENIG I AT BLACHMAN MISTER EN AF SINE DELTAGERE I AFTEN? HØR GRUPPERNE SYNGE OG HØR BLACHMANS VURDERING - I TV-KLIPPET OVER ARTIKLEN

Blachman er mentor for gruppe-kategorien, som traditionelt er dem, der har det sværest i sangkonkurrencen. Og dertil kommer, at grupperne står ekstra svagt i år:

– Altså grupper i egentlig forstand, som underholder, som er mange på scenen, som kan lave de store danseoptrin og som virkelig kan lave folkelig, festlig underholdning - det har vi ikke rigtigt i år

LÆS OGSÅ: Kan Facebook spå om X Factor-sejren?

Phuong og Rasmus ryger ud
Rune Melchior Sjørvad vurderer, at det bliver duoen Phuong & Rasmus, der får sværest ved at skrabe sms-stemmer nok sammen, og dermed er de første, som bliver stemt ud af X Factor 2012.

– De virker svage på alle punkter, de virker ikke særligt alsidige i det de har valgt. De har både forsøgt sig med humor og med alvor, men jeg har svært ved at se hvordan de skal klare sig, siger han.

SE OGSÅ: TV: 'Den grimme ælling' vinder X Factor

Den eneste gruppe musikchefen vurderer kan klare sig flot i aften er Tandberg & Østenby, som består af de to unge piger Isabella og Simone:

– Deres stemmer ligger rigtig godt sammen, siger Rune Melchior Sjørvad.

0 kommentarer
Vis kommentarer