TV: Louise røg først ud af Big Brother: Svært at være nøgen på TV

Min attitude var helt forkert, erklærede 19-årige Louise Plougmann Rasmussen, efter hun som den første blev stemt ud af Big Brother huset. Nicolai røg også ud og han var pænt træt af de andre deltagere

Louise røg søndag aften ud af Big Brother. (Foto: Mogens Flindt)
Louise røg søndag aften ud af Big Brother. (Foto: Mogens Flindt)

Veninden Lesley havde allerede frivilligt forladt Big Brother-huset og søndag aften måtte Louise Plougmann Rasmussen følge trop.

Den 19-årige jyde tabte kampen om seernes gunst til den anden nominerede, Amanda, og blev den første deltager der blev stemt ud af KANAL 5's realityshow:

- Jeg skulle nok ikke været kommet ind i huset med en attitude som om jeg ejer hele verden. Det var forkert og det har jeg lært af - jeg skulle have været mere social og ikke kun have holdt mig sammen med Lesley, konkluderede Louise, kort efter afgørelsen.

TV - 3. feb. 2012 - kl. 10:57 Se Linse anmelde Big Brother-bryster

Hun havde det heller ikke nemt med den obligatoriske Big Brother disciplin - at gå nøgen i bad for snurrende kameraer:

- Det var ikke så sjovt. Jeg syntes det er noget der skal være privat og jeg kunne ikke lade være med at tænke på at der var en hel masse mennesker der sad og kiggede med. Jeg havde troet, at jeg kunne snyde kameraerne, men det kunne jeg ikke, forklarer hun til Ekstra Bladet.Udstemningen var dog ikke så slem, at den ikke var godt for noget:

- Nu skal jeg ud af mærke hvordan det er at være bare en lille smule kendt, lød den mere positive melding, efter at tårerne havde flydt.

19-årige Amanda er bartender og lagerarbejder. Og ikke mindst ny beboer i Big Brother huset 2012. (Foto: KANAL 5). TV - 30. jan. 2012 - kl. 22:39 Her er de 19 Big Brother-deltagere

Louise var ikke den eneste der blev stemt ud af huset. De tre kaniner - Clifford, Lasse og Nicolai skulle kæmpe om en plads i det rigtige Big Brother hus og her trak Nicolai det korteste strå:

- Jeg er ærgerlig, men har det egentlig meget godt. Vi kaniner var lukket inde i et lille rum og jeg var ved at få spat af de andre deltagere. Lasse irriterede mig helt vildt - han snakkede om lort hele tiden og skulle konstant på toilettet. Clifford brød sig ikke om at bagtale folk og det syntes jeg er underligt. Det er naturligt at bagtale folk - uforståeligt at man ikke vil det når man har meldt sig til Big Brother.

Og så kom Michella ind og løftede stemningen. Hun var meget sød, men det var irriterende, at hun sang hele tiden. De andre deltagere var meget søde, men bestemt ikke min kop the, lød den bramfri melding fra Nicolai, da Ekstra Bladet talte med ham efter showet.

1 af 3 Louise og Nicolai sammen med programmets vært Marie Egede. (Foto: Mogens Flindt)
2 af 3 Louise havde taget sin familie med i studiet. (Foto: Mogens Flindt)
3 af 3 Louise røg søndag aften ud af Big Brother. (Foto: Mogens Flindt)
0 kommentarer
Vis kommentarer