Familiemedlem ved intet om Big Brother-mysterie

Lesleys søster var angiveligt udsat for et trafikuheld onsdag aften, men et familiemedlem kender ikke til ulykken

Lesley Bilgrav nåede kun at opholde sig to dage i Big Brother-huset. (Foto: Morgens Flindt).
Lesley Bilgrav nåede kun at opholde sig to dage i Big Brother-huset. (Foto: Morgens Flindt).

25-årige Lesley Bilgrav stak af fra Big Brother-huset iført strømpesokker, fordi hendes søster angiveligt var udsat for et trafikuheld onsdag. Men et familiemedlem kender intet til trafikuheldet.

- Jeg ved ikke noget om et trafikuheld. Jeg skal da lige have ringet rundt. Det må du gerne citere mig for, siger Lotte Bilgrav, der er gift med Lesleys bror, da Ekstra Bladet forsøger at få en afklaring på, hvad der er sket med Lesleys søster.

LÆS OGSÅ:

Se også: Big Brother-deltagers kæreste: Vi blev forfulgt af kamerahold

Løj om hospitalet
Lesleys kæreste forklarer, at den tidligere Big Brother-deltager har fem søskende, hvoraf nogle ikke taler sammen. Men kæresten Daniel erkender, at moren har vildledt SBS TV, fordi familien ønskede fred fra tv-stationen.

- Lesleys mor sagde til SBS-folkene, at søsteren var indlagt på Rigshospitalet. Det var ikke rigtigt, men det gjorde vi udelukkende, fordi vi ikke ville have tv-folk i hælene, siger Lesleys kæreste Daniel og tilføjer:

- SBS TV sagde til Lesleys mor, at de ville have kamera med på hospitalet. Det sagde hun nej til, og derfor sagde hun, at søsteren befandt sig på Rigshospitalets traumecenter, siger Daniel.

Der er en del mystik omkring søsteren. Hvor skete ulykken?

- Vi har ingen kommentarer, fordi vi ønsker at beskytte Lesleys søster, siger Daniel.

Nægter mediestunt
Hos SBS TV afviser man, at 25-årige Lesleys dramatiske afgang fra Big Brother-huset var et mediestunt, der skulle tiltrække flere seere til programmet.

- Jeg vil helt klart afvise, at der er tale om et mediestunt. Vi har taget udgangspunkt i, at Lesleys mor har kontaktet os og fortalt, at søsteren har været udsat for et trafikuheld, siger Jesper Jürgensen.

0 kommentarer
Vis kommentarer