TV: Singleliv-Rasmus har fået ny kønssygdom

Rasmus fra Singleliv på Kanal 4 har tidligere fortalt om sine problemer med herpes, og nu er han i tillæg blevet ramt af klamydia

Rasmus har fået noget at tænke over. Ud over at være ramt af Herpes, har den uheldige single også fået klamydia. (Foto: Screendump fra indslag)
Rasmus har fået noget at tænke over. Ud over at være ramt af Herpes, har den uheldige single også fået klamydia. (Foto: Screendump fra indslag)

Kærligheden er generelt en svær størrelse, men for deltagerne i Singleliv er det nærmest et uløseligt mysterie.

Hver uge kan seerne på Kanal 4 følge danske singler, der bare ikke kan få kærlighedslivet til at køre.

SE OGSÅ:

44-årige Stephanie er vild med yngre mænd - og at dømme ud fra hendes unge dates ansigtsudtryk, er det gengældt. (Foto: Screendump fra indslag) TV - 25. jan. 2012 - kl. 10:35 TV: Barmfager singleliv-cougar viser former

Især 37-årige Rasmus har svært ved at finde den perfekte kvinde. Han har ellers et ret klart billede af, hvad han går efter.

- Der må gerne være lidt til og gården og til gaden, har Rasmus fortalt om drømmekvinden, der også skal have en helt specielt kant på numsen.

Dates er det da også blevet til for Rasmus, men det er aldrig blevet til noget fast forhold. Blandt andet fordi han fortalte en af sine dates, at han havde herpes.

SE OGSÅ:

TV - 1. nov. 2011 - kl. 10:44 TV: Singleliv-Rasmus har fået herpes

I sidste uge startede en ny sæson af Singleliv op igen, og Rasmus er endnu engang at finde i programmet. Og i aftenens afsnit kan Rasmus afsløre, at han er blevet ramt af endnu en sygdom. Han har nemlig fået klamydia.

- Jeg kan jo ikke gøre for, at jeg har en krummerik (skæv penis, red.), bruger Rasmus som årsag til, at kondommerne knækker, når han dyrker sex med kvinder.

I aften skal Rasmus på date igen - men han er i tvivl om, om han skal fortælle daten som sin sygdom!

SE RASMUS FORTÆLLE OM SIN SKÆVE PENIS OG OM AT BLIVE RAMT AF KLAMYDIA I TV-INDSLAGET OVER ARTIKLEN

Singleliv bliver sendt onsdag klokken 20.00 på kanal 4

0 kommentarer
Vis kommentarer