Endnu en tvangsfjernelse i 'De unge mødre'

Natacha Nikita fik i sidste uge tvangsfjernet sin søn. Hun forstår ikke selv hvorfor

Natacha Nikita se sin søn en gang om unge indtil retten afgøre, om hun kan få Remi hjem igen. (Foto: Krestine Havemann)
Natacha Nikita se sin søn en gang om unge indtil retten afgøre, om hun kan få Remi hjem igen. (Foto: Krestine Havemann)

Den 20-årige reality-kendis Natacha Nikita er havnet i enhver mors værste mareridt. Onsdag i sidste uge fik den unge pige fra tv-serien 'De unge mødre' fjernet sin et år gamle søn, Remi, af kommunen. Det skriver B.T.

- Jeg er dybt ulykkelig over kommunens beslutning og forstår den slet ikke. Jeg elsker min søn over alt på jorden og vil gøre alt for at få ham igen, siger Natacha Nikita til avisen.

Hed ferie
Natacha Nikita var bare 18 år, da hun blev forlovet og gravid med en tyrkisk tjener under en ferie i Alanya. Faren ville dog ikke have noget med hverken Remi eller Natacha Nikita at gøre. Derfor er den nu 20-årige kvinde alene om sin lille søn.

I TV-KLIPPET OVER ARTIKLEN KAN DU SE NATACHA NIKITA FORTÆLLE OM HENDES INDBERETNINGER

Siden 2010 har Natacha Nikita været en del af 'De unge mødre', og allerede tilbage i foråret 2011 var Albertslund kommune bekymret for hendes evner som mor.

Føl på tværs
- De mener, at jeg skal lære at være en rigtig god mor. Men jeg mener ikke, at det er nødvendigt at have en kontaktperson en dag om ugen i tre timer, forklarede hun den gang til Ekstra Bladet.

LÆS OGSÅ:

Danske kendte - 29. mar. 2011 - kl. 17:53 Ung mor: - Jeg må beholde mit barn

Kommunen fra Vestegnen fik hele tre indberetninger på Natacha Nikita. Hverken sundhedsplejersken, sygehuset og hendes egen bror mente, at den unge mor passede sin søn ordentligt. Derfor skrev kommunen blandt andet et brev til Natacha Nikita, hvor de tilbød hende konktaktpersonen.

- Efter at have læst brevet fra kommunen, hvor der stod, at jeg skulle lære min mor-rolle at kende, så fik jeg et føl på tværs. For der er altså ikke noget galt med min mor-rolle, for så ville Remi slet ikke være så udviklet, som han er, sagde den unge mor til Ekstra Bladet.

LÆS OGSÅ:

TV - 23. mar. 2011 - kl. 17:54 Ung mor: De vil styre mit liv

Flyttede til Jylland
I august måned forlod Natacha Nikita Albertslund og flyttede i stedet til Vamdrup sydøst for Kolding - ifølge B.T. fordi kommunen igen var bekymret for Remis velbefindende. Den jyske kommune deler tydeligvis bekymringen og har siden december undersøgt Natacha Nikita og hendes lille søn.

-Vi laver alle fejl, men jeg kan ikke se, at jeg kunne have gjort noget bedre for min søn. Jeg er ikke i tvivl om, at jeg er en god mor, siger Natacha Nikita til B.T. i forbindelse med tvangsfjernelsen og ønsker ikke at udtale sig yderligere på grund af den retslige tvist, der venter om lille Remi.

Fire børn fjernet
Natacha Nikita er den fjerde mor fra 'De unge mødre', der oplever at fjernet sit barn. Samme dag som Remi blev fjernet, fik Hannah Melissa fra serien fjernet sin datter, Cecilya.

LÆS OGSÅ:

Se også: De unge mødre: Hannahs datter fjernet

'Min pige, jeg har kæmpet for så længe, mistede jeg idag. Men jeg giver aldrig op, min skat. Jeg får dig hjem, så du & jeg kan få vores liv i fred og ro. Cecilya, undskyld! Jeg gjorde alt, jeg kunne. Jeg elsker dig!', skrev den ulykkelige mor på sin åbne Facebook-profil.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Jakob Hansen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen