De bedste - og sjoveste - øjeblikke med Jes

Jes Doph-Petersen har i over 20 år guidet seerne gennem katastrofer, ulykker og glædelige begivenheder. Se nogle af dem her

Jes Dorph-Petersen har budt på både gråd og grin på TV 2.(Foto: Jakob Jørgensen)
Jes Dorph-Petersen har budt på både gråd og grin på TV 2.(Foto: Jakob Jørgensen)

Det er over 20 år siden, at Jes Dorph-Petersen satte sig i værtsstolen på Kvægtorvet for første gang. Den gang var der lidt mere hår på tv-værtens efterhånden ret nøgne isse.

Se klippet, hvor en bebrillet og behåret Jes Dorph-Petersen i 1991 fortæller om problemerne med bygningen af Storebæltsbroen her.

LÆS OGSÅ: Jes Dorph stopper på TV 2

For rullende kameraer har 52-årige Dorph også oplevet, hvordan følelserne kan løbe af med selv den mest professionelle vært. Som da Michael Jacksons dattet tog afsked med sin far i 2009. I klippet her kæmper Jes Dorph-Petersen sig grådkvalt gennem de sidste sekunder af Nyhederne efter Paris Jacksons rørende farvel.

Kække Dorph
Mr. News, som Jes Dorph-Petersen er blevet kaldt, har aldrig været bleg for at fyre en kæk eller sjov bemærkning af under sine mange live-udsendelsern. Men der er også sket, at værten har været ufrivillig morsom. Se hvordan tungen driller Jes Dorph-Petersen i klippet her.

Seerne har endda også fået en lille smagsprøve på tv-værtens sprøde sangstemme. Lyt med her - og bliv hængende og få den skæve Dorph-slutning med på Nyhederne.

0 kommentarer
Vis kommentarer