Orkanramt Paradise Hotel-deltager: - Jeg spiser, sover, skider og onanerer

'Paradise Hotel'-deltagerne er evakueret til to-stjernet hotel i Mexico, hvor de keder sig inden programstart

Der er ikke en skid at lave, og jeg keder mig røven ud af bukserne. Jeg praktiserer de tre S'er og det store O, siger Julian. (Foto: TV3)
Der er ikke en skid at lave, og jeg keder mig røven ud af bukserne. Jeg praktiserer de tre S'er og det store O, siger Julian. (Foto: TV3)

For de 11 nye 'Paradise Hotel'-deltagere er swimmingpoolen byttet ud med oversvømmede grusveje og havudsigten erstattet af lysstofrør.

Optagelserne til den ottende sæson af 'Paradise Hotel' skulle være startet søndag den 9. oktober, men en kraftig orkan har udsat starten på ubestemt tid.

Alle deltagerne er blevet evakueret fra luksushoteller langs den mexicanske stillehavskyst og i stedet installeret på mindre fashionable værelser længere inde i landet, hvor de er i sikkerhed fra orkanen.

Som isolationsfængsel
En af deltagerne, Jonas Karup Christensen, sammenligner livet på det to-stjernede hotel med et isolationsfængsel.

- Det har været meget isoleret og ensomt, og ikke lige det, man regnede med. Det er helt depressions-agtigt, siger han til Ritzau.

Ingen af deltagerne må være i kontakt med omverdenen, så de bor alene på deres værelser uden telefoner og internet - og de må ikke tale med de andre deltagere, før programmet starter.

Sover, spiser, skider
- Det er stramt. Der er ikke en skid at lave, og jeg keder mig røven ud af bukserne. Jeg praktiserer de tre S'er og det store O; Jeg spiser, sover, skider og onanerer, siger Julian Koch Damhus.

Han bakkes op af en af de andre deltagere, Marco Botin Christensen, der ærgrer sig over, at han ikke må snakke med de andre deltagere.

LÆS OGSÅ: Håndbold-stjerne på Paradise Hotel

- Det er fucking kedeligt. Jeg går bare frem og tilbage på værelset, kigger ud af vinduet og ryger tonsvis af cigaretter. Og det er åndssvagt, for jeg gad godt se den skide orkan, siger han.

Det er endnu uvist, hvornår optagelserne til 'Paradise Hotel' kan begynde.

0 kommentarer
Vis kommentarer