Pia Allerslev i Vild med dans

Københavns kulturborgmester det seneste kort i 'Vild med Dans'

Pia Allerslev er klar til at gi' den gas på dansegulvet. (Polfoto)
Pia Allerslev er klar til at gi' den gas på dansegulvet. (Polfoto)

- Jeg håber da at få det ud af det, at jeg bliver et mere attraktivt kort på dansegulvet, når vi fester på rådhuset eller hjemme i privaten, griner Københavns kulturborgmester Pia Allerslev.

Ekstra Bladet kan i dag afsløre, at hun er det nyeste navn i årets ’Vild med Dans’-felt, der i forvejen tæller navne som Hella Joof, Kaya Brüel, Anne Sofie Espersen, Tommy Kenter og Nicolaj Kopernikus.

LÆS OGSÅ: 61-årig deltager i 'Vild med dans'

Et andet nyt navn blev også bekræftet i går, TV2-vejrpigen Eva Nabe Poulsen, der skal forsøge at gøre kollega Cecilie Hother kunsten efter fra sidste sæson, hvor hun vandt med Mads Vad som partner.

LÆS OGSÅ: Ny vejrgudinde i Vild med dans

For Venstre-politikeren Pia Allerslev er der også noget at leve op til i egne rækker. Måske ikke så meget gruppeformanden i Folketinget, Kristian Jensen, der viste sig som en Klods Hans på dansegulvet og hurtigt røg ud.

Anne Mette et godt eksempel
Derimod vakte daværende statsminister-frue Anne Mette Rasmussen begejstring, efterhånden som hun forvandlede sig fra en damptromle til en ren sylfide i hænderne på Thomas Evers Poulsen.

- Jeg har generelt været imponeret over det ryk, deltagerne har foretaget. Fra man så dem ved første træning, til, hvad de rent faktisk kunne præstere, når det virkelig gjaldt.

- Det er lige før, man har haft mistanke om billed-manipulation i forhold til, hvor kejtede de så ud i trænings-lokalet.

- Men rykket skyldes hård træning og en dygtig dansepartner, og Anne Mette er i virkeligheden det bedste eksempel på én, der er gået fra ikke at kunne så meget til at være helt fantastisk dygtig. Jeg håber, det samme sker for mig, siger Pia Allerslev.

Starter fra bunden
- Kan du danse?

- Jeg gik til dans et par år med en tidligere kæreste, men det er 12-14 år siden, og det var på et totalt begynder-hold. Jeg tror ikke min dansepartner kommer til at være overrasket over hvor mange trin, jeg kan huske.

- Du starter fra bunden?

- Det tror jeg.

Det er selvfølgelig ikke lige sin sag for en travl politiker med mand og små børn derhjemme at tage de timer ud af kalenderen hver dag, som det kræver for at komme i topform til programmet. Hun blev spurgt før sommerferien og måtte lige vende det med både det politiske og private bagland, før hun sagde ja til at være med.

- Da jeg kunne fornemme, at der var opbakning hele vejen rundt, så valgte jeg at vove pelsen. Men det bliver en kæmpe-udfordring at få det hele til at hænge sammen. Det bliver en fræk kalender-opgave, der skal løses, men jeg glæder mig rigtig meget.

- Har du spurgt Lars Løkke om lov?

- Nej, det har jeg ikke, lyder det grinende svar.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Har du en mening om Ekstra Bladet? Kom med i vores panel og del din mening med os
Nyhedsredaktør:Anders Zacho
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen