Paradise-finalister: Værdige eller vattede?

Ingen af de fire finalister i 'Paradise Hotel' valgte at skifte deres partner ud før den endelige finale. Var det flot eller fesent? Stem her

Stik imod forventning valgte både Daghan og Christina at holde fast i hinanden som finalepartnere. (Foto: Serup/Lemche TV3)
Stik imod forventning valgte både Daghan og Christina at holde fast i hinanden som finalepartnere. (Foto: Serup/Lemche TV3)

Daghan, Christina, Nick og Tina stod allesammen med en gylden mulighed for at vælge deres drømmepartner i Paradise-finalen, som netop nu sendes på TV3.

LÆS OGSÅ: Bedste Paradise-øjeblik: Sovende blowjob eller orgasme-tiggeri?

Handler om værdighed
Ingen af de fire finalister valgte dog at tage imod tilbuddet.

Tina og Nick har stået sammen som par igennem længere tid, og derfor var det måske ikke den store overraskelse, at de to holdt fast i hinanden. Mere usikkert var partnerskabet mellem Daghan og Christina.

- Jeg overvejede rigtigt meget at skifte Daghan ud med Nichlas. Han var så vellidt på hotellet, at det spillemæssigt var smartest at stå sammen med ham i en finale, siger Christina og begrunder, hvorfor hun valgte at holde fast i Daghan:

- For mig handler det om værdighed. Og i min verden er man værdig, hvis man viser loyalitet og trofasthed overfor en partner. Det handler ikke om, at det var Daghan, jeg stod sammen med. Jeg ville ikke have skiftet nogen som helst partner ud.

Handler om respekt
Daghan indrømmer også, at han overvejede grundigt at skifte Christina ud, da muligheden var der.

- Jeg var alvorligt bange for, om Christina ville skifte mig ud med Nichlas, som alle rådede hende til. Men i og med at Christina ikke solgte mig, da hun havde muligheden tidligere på ugen, stolede jeg på hende.

- For mig handler det om respekt. Og jeg ville ikke have kunnet se mig selv i spejlet, hvis jeg havde skiftet hende ud med eksempelvis Mette eller Regitze, forklarer Daghan.

LÆS OGSÅ: Daghan: For mig er et hul ikke bare et hul

Var det rigtigt af Christina og Daghan at holde fast i hinanden? Giv os din stemme her i artiklen.

Følg dækningen af finalen i 'Paradise Hotel 2011' her på ekstrabladet.dk hele torsdag aften. Vi vil være med lige fra de første gæster ankommer til den store finalefest, undervejs i løbet af finalen og til afgørelsen er faldet.

Fredag kan du chatte live med finaleparret mellem klokken 10.30 og 11.30, ligesom du kan se alle billederne fra den våde finalefest.

0 kommentarer
Vis kommentarer