Forbandede Robinson

Nærmest allerede før ’Robinson Ekspeditionen’ er gået i gang, falder fire deltagere fra. De er ramt af en forbandelse

Taberen af denne dyst skal sige farvel til hele fire personer. (Foto: Jakob Jørgensen)
Taberen af denne dyst skal sige farvel til hele fire personer. (Foto: Jakob Jørgensen)

LÆS OGSÅ: Her er de spritnye Robinson-babes og badejern

FILIPPINERNE (Ekstra Bladet): Først var de 16. Nu er de 12. TV3 er netop i disse dage i fuld gang med optagelserne til en ny omgang ’Robinson Ekspeditionen’ i Filippinerne. Og hvis tv-stationen fortsætter med at sende deltagere ud i det tempo, kan de nøjes med fire udsendelser af det populære realityprogram

Færre grænseoverskridende ydmygelser
Traditionen tro har folkene bag Robinson travlt med at gøre seerne nysgerrige utallige måneder, før programmet overhovedet skal sendes til efteråret.

De sidste mange år har værten Jakob Kjeldbjerg i bedste spindoktor-stil sørget for, at programmet fik omtale, når han overfor pressen under ekspeditionsstarten slog fast, at det netop det år ville blive ’Den hårdeste ekspedition nogensinde’. Ligesom han år efter år ytrede, at hans personlige grænse for, hvor langt man kan gå, var meget tæt på at blive overskredet.

I år er pressen igen med i Filippinerne for at følge ekspeditionsstarten, men eftersom der er skruet ned for de grænseoverskridende ydmygelser, skal der andre ting på programmet for at sælge programmet til Robinson-seerne på forhånd.

Robinson-historie
For at finde ud af, hvad de så skal lokke seerne til med, har TV3 dykket ned i hatten med gode ideer, og op kom en forbandelse. Allerede på førstedagen påkaldte det ene af holdene sig en forbandelse, og det koster hele fire deltagere livet i første ø-råd.

Da holdet taber en dyst, skal fire personer stemmes ud. Holdet bliver halveret, og det er Robinson-historie, påpeger TV3. Aldrig tidligere er et halvt hold røget hjem så hurtigt.

De fire personer er dermed rejst halvvejs rundt om jorden i halvandet døgn for at finde ud af, at de ikke kan vinde årets ekspedition.

'Robinson Ekspeditionen' sendes på TV3 til efteråret.

1 af 3 Deltagerne går bogstaveligt gennem ild og vand for at bevare livet i det forbandede Robinson. (Foto: Jakob Jørgensen)
2 af 3 Mens det sidste år var Dengue-feberen, der plagede Robinson, er Robinson’erne i år ramt af en forbandelse. (Foto: Jakob Jørgensen)
3 af 3 Taberen af denne dyst skal sige farvel til hele fire personer. (Foto: Jakob Jørgensen)
kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen