Ung mor: Jeg skal slippe kontrollen

Katharina, der netop er aktuel i 'De Unge Mødres Drøm', bliver hurtigt stresset, hvilket aftenens afsnit er et godt eksempel på

Den unge mor bliver hurtig panisk, når hun ikke har kontrol over situationen. Se i aften, hvor galt det kan gå, når man pludselig ikke kan overskue situationen. (Foto:sbstv/Kanal4)
Den unge mor bliver hurtig panisk, når hun ikke har kontrol over situationen. Se i aften, hvor galt det kan gå, når man pludselig ikke kan overskue situationen. (Foto:sbstv/Kanal4)

24-årige Katharina, der er mor til sønnen Mikkel, bor til dagligt sammen med kæresten Peter i København. Peter har også tidligere deltaget i 'De Unge Mødre', men dengang sammen med sin tidligere kæreste Christina og parrets søn.

Peter og Katharina har boet sammen i godt tre måneder, men Katharinas hang til at gå i panik, når hun bliver presset, er et problem for parret. Så nu har den unge mor fået tilknyttet en professionel parterapeut, som skal hjælpe den unge mor med at slippe kontrollen, så kæresteparret kan slippe for de mange skænderier, der slider på forholdet.

Dagens udfordring
Katharina bryder sig ikke om at færdes alene i København, men det mener parterapeuten Rikke Thuesen, at der skal gøres noget ved.

- Oh my god nej, bare jeg ikke skal ud og finde vej, siger den unge mor i aftenens afsnit, da dagens udfordring bliver sat i gang.

Katharina har det med at blive utrolig pessimistisk, når hun bliver udsat for ting, hun ikke kan kontrollere. Det vil Rikke Thuesen forsøge at gøre den unge mor opmærksom på ved at give hende en lidt anderledes cykel, som hun skal køre rundt på, mens hun begår sig i Københavns gader.

Se hvordan det går i aften klokken 20.00 på Kanal 4.

1 af 2 Parterapeut Rikke Thuesen udfordrer i aften Katharina i at begå sig på egen hånd i København. (Foto:sbstv/Kanal4)
2 af 2 Den unge mor bliver hurtig panisk, når hun ikke har kontrol over situationen. Se i aften, hvor galt det kan gå, når man pludselig ikke kan overskue situationen. (Foto:sbstv/Kanal4)
0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!