Babou igen favorit

Efter Rasmus' exit i fredags, står Babou igen i favoritposition til at vinde X-Factor

Babou jublede, da han blev stemt direkte videre i fredagens udgave af X-Factor. Nu er han Betsafes bedste bud på vinderen af hele konkurrencen. (Foto: Mogens Flindt)
Babou jublede, da han blev stemt direkte videre i fredagens udgave af X-Factor. Nu er han Betsafes bedste bud på vinderen af hele konkurrencen. (Foto: Mogens Flindt)

Ifølge spiludbyderen Betsafe står den unge solist Babou nå atter som favorit til at løbe med sejren i X-Factor.

Det kom lidt bag på Betsafe, at Rasmus i fredags måtte forlade showet, som de havde ham blandt favoritterne til at vinde.

- Det var lidt af et chok at se vores favorit Rasmus gå helt ned med flaget og ryge ud, siger Betsafes danske manager Richardt Funch.

- Men uanset hvad Cutfather mener, så levede Rasmus slet ikke op til sine foregående præstationer, og derfor er det ikke så meget at sige til, at han røg ud.

Læs: Du bestemmer, hvad de skal synge

Manageren mener iøvrigt, at Babous præstation i fredags var så god, at han nu overtager favoritværdigheden til at gå hele vejen og løbe med sejren i Parken.

Spiller man på Babou som vinder, får man pengene 2,50 gange igen. Sarah er Betsafes bedste bud på 'outsideren', der kan gå hen at vinde, hvis ikke det bliver Babou. Sarah står til odds tre.

Satser man på en stor overraskelse og sætter sine penge på tvillingerne Rikke & Trine, får man pengene ni gange igen, hvis de står som vindere i Parken.

De to sidste deltagere - Annelouise og Patricia - ligger på henholdsvis odds 6,50 og 5.

1 af 2 Rasmus blev vejet og fundet for let i fredags. Til spiludbydernes store overraskelse. (Foto: Mogens Flindt)
2 af 2 Babou jublede, da han blev stemt direkte videre i fredagens udgave af X-Factor. Nu er han Betsafes bedste bud på vinderen af hele konkurrencen. (Foto: Mogens Flindt)
0 kommentarer
Vis kommentarer