Snøftende Pernille sendte JR ud

Pernille har nu kun en gruppe tilbage, efter hun fredag aften skulle være bøddel over for en af sine egne artister

Pernille Rosendahl kunne ikke holde tårerne tilbage, da hun skulle vælge mellem to af sine egne duoer. (Foto: Mogens Flindt)
Pernille Rosendahl kunne ikke holde tårerne tilbage, da hun skulle vælge mellem to af sine egne duoer. (Foto: Mogens Flindt)

I sidste uge var det Thomas Blachman, der skulle vælge mellem to af sine solister. Fredag aften lå det tunge ansvar på Pernille Rosendahls skuldre.

Som det er kutyme blandt dommerne, når det er to fra samme kategori, der står i farezonen, overlod Cutfahter og Blachman den endelige afgørelse til Pernille.

Sangerinden sad snøftende og kiggede ned i bordet, før hun skulle træffe den svære afgørelse og vælge mellem JR og tvillingerne Rikke & Trine.

- Det er mig, der skal tage beslutningen, og den er rigtig svær, sagde hun.

Det var første gang i farezonen for begge grupper. Og det blev altså også sidste for JR, der måtte sige farvel og tak som den tredje artist i årets 'X Factor'.

Dermed har Pernille nu kun en gruppe tilbage, mens Blachman har to af sine solister tilbage. Cutfather er den eneste med fuldt hold.

LÆS OGSÅ: X Factor: Alle er (næsten for) glade igen

1 af 2 JR - de to knægte yderst til højre - er færdige i årets X Factor. (Foto: Mogens Flindt)
2 af 2 Pernille Rosendahl kunne ikke holde tårerne tilbage, da hun skulle vælge mellem to af sine egne duoer. (Foto: Mogens Flindt)
0 kommentarer
Vis kommentarer