Snøftende Pernille sendte JR ud

Pernille har nu kun en gruppe tilbage, efter hun fredag aften skulle være bøddel over for en af sine egne artister

Pernille Rosendahl kunne ikke holde tårerne tilbage, da hun skulle vælge mellem to af sine egne duoer. (Foto: Mogens Flindt)
Pernille Rosendahl kunne ikke holde tårerne tilbage, da hun skulle vælge mellem to af sine egne duoer. (Foto: Mogens Flindt)

I sidste uge var det Thomas Blachman, der skulle vælge mellem to af sine solister. Fredag aften lå det tunge ansvar på Pernille Rosendahls skuldre.

Som det er kutyme blandt dommerne, når det er to fra samme kategori, der står i farezonen, overlod Cutfahter og Blachman den endelige afgørelse til Pernille.

Sangerinden sad snøftende og kiggede ned i bordet, før hun skulle træffe den svære afgørelse og vælge mellem JR og tvillingerne Rikke & Trine.

- Det er mig, der skal tage beslutningen, og den er rigtig svær, sagde hun.

Det var første gang i farezonen for begge grupper. Og det blev altså også sidste for JR, der måtte sige farvel og tak som den tredje artist i årets 'X Factor'.

Dermed har Pernille nu kun en gruppe tilbage, mens Blachman har to af sine solister tilbage. Cutfather er den eneste med fuldt hold.

LÆS OGSÅ: X Factor: Alle er (næsten for) glade igen

1 af 2 JR - de to knægte yderst til højre - er færdige i årets X Factor. (Foto: Mogens Flindt)
2 af 2 Pernille Rosendahl kunne ikke holde tårerne tilbage, da hun skulle vælge mellem to af sine egne duoer. (Foto: Mogens Flindt)
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Har du en mening om Ekstra Bladet? Kom med i vores panel og del din mening med os
Nyhedsredaktør:Jakob Hansen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen